Anne888 Kızlar bebem 7 ay oldu kendimce şöyle bir plan yaptım bugün . Sizce eksik veya fazlalık bişi var mı? Tecrübesizim o yüzden yazıyorum ❤️ https://www.hizliresim.com/bo5eytx
BirAlparslanAnnesi Anne888 bebeğiniz artık taneli şeyler yiyebiliyorsa kabak yemeği vs de yapabilirsiniz hep çorbadan gitmişsiniz o yüzden dedim yanlış anlamayın 🌸
Anne888 BirAlparslanAnnesi yaa evet ne yemeyi yapabilirim hiç ama hiç bilmiyorum kabak yemeği derken yeşil kabak mı
Lulemom Anne888 sabahları normal yumurta peynir zeytin gibi standart kahvaltı yaptır bence ç. Öğlen meyve, akşam da çorba yada normal sulu yemek
Anne888 Lulemom kahvaltı zeytin tüketebilir dimi? Tussuz alayım hemen birde sulu yemek ne yapabilriim mesela
Anne888 BirAlparslanAnnesi ben korkuyorum ya zeytini fslan minik minik yapıcam evet ama bığazında kalır diye
BirAlparslanAnnesi Anne888 evet zaten yumuşak bir besin bi tık fazla pişirin ama taneli yemeye alıştırın..sebzeli erişte falan yapabilirsin patates yemeği yapabilirsin yani aslında bebeğin çiğneme yutma öğürme reflekslerine bağlı
Lulemom Anne888 zeytine başlayabilirsin 7 aylıksa. Bide sebze tarifleri bak internetten ayına uygun. Bende daha tam geçmedim 1 hafta sonra 7 aylık olacak.
pirenakovalayanhamsi Zeytini minik minik bölüp yada ezerek verebilirsniz. Balkabağı, ıspanak, kereviz bunları da değerlendirin bence.
pirenakovalayanhamsi Anne888 sulu ve Pütürlu gibi mesela pirinç katarak ispanaga aslında kendimize yaptığımızn salçası ve tuzu olmayanı
Lulemom Anne888 tuzsuz olsun yeter. yeşil siyah fark etmez sanırım. Bende tam bilmiyorum gerçi de. Fark etse siyah yada yeşil diye belirtilirdi 😄 her yerde sadece zeytin yazıyo