esleminannesi2 Kızlar oturma odasının perdesi gözüme çok kirli geldi bugün yıkıcam ama en temiz şekilde nasıl yıkayabilirim internette baktım şeker atılıyor makineye bu şekilde deneyen var mı önerileninizi bekliyorum ☺️
Sarikuzumalp esleminannesi2 Kalıp sabun atıyorum tülün arasına bembeyaz yapıyor. Birde Bim de sodamatik var evde varsa onunla yıkıyorum mükemmel beyaz yapıyor. İlk onunla yıkadığım da bu zamana kadar kirli perde çıkıyormuş makinadan dedim öyle güzel 😃
Nisanurayten esleminannesi2 ben kızımın deterjanindan koyuyorum roxy baya kopurtuyor o biraz da karbonat döküyorum içine baya temiz yıkıyor Arap sabunu ile yıkayan da var onu da denemek istiyorum oda güzel yıkıyor gibi
esleminannesi2 Sarikuzumalp kalıp sabun makineye kaçmaz değil mi korktum denemeye sodayı deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
YusufAybars Bulasik tableti koyun fairy makinenin içine birde domestosu sulandırıp dokun ana gözüne birde ben çamaşır tozu ile sodamatigi karıştırıyorum🥰
esleminannesi2 YusufAybars fairy var direk perdeyle birlikte koyayım değil mi bunu deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
esleminannesi2 Nisanurayten bende fairy ve soda deneyeceğim kızımın deterjanı dalin o olmaz sanırım teşekkür ederim ☺️
esleminannesi2 YusufAybars bugün deneyeceğim makine köpürdükçe çok mutlu oluyoruz tertemiz oluyor hissi veriyorum bana çok mantıklı fairy ☺️
Sarikuzumalp esleminannesi2 yok kaçmıyor tüm atıyorum ben yarısı kalıyor yarınıda diğer tülde kullanıyorum hatta kaçmıyor ☺️