Gokcan 49 günlük bebeğim hasta oldu. Yüksek ihtimalle benden geçti bebeğimde burun tıkanıklığı ve arada öksürük var. Fizyolojik ve aspiratörle temizliyorum günde 4 kere falan. Siz bebeğiniz hastayken banyo yaptırdınız mı?
Cennet-Eserr Gokcan duş rahatlatacaktır bende oğlumu aldırmıştım önce ben duş aldım buhar olsun içerisi diye extra da fanlı ısıtıcı açtım o buharın etkisiyle de sıcak suyun etkisiyle de açılmıştı biraz da olsa burnu
Miydm Gokcan hastayken banyo yaptırmayın bizimkide hasta olmuştu ama biz yıkarken kulağına farketmeden su kaçırdığımız için olmuştu ateş ve huzursuzluk yapmıştı bol bol emzirinki kısa sürede atlatsın birde ateşi ve öksürüğü varsa calpol verebilirsiniz 1 çay kaşığı
Alparslanc Gokcan kendimizi düşünelim duş alınca nasıl rahatlıyoruz hafifliyoruz. Bebeğinizin de bakımını ihmal etmeyin o da öyle rahatlayacaktır.
Gokcan Çok erken hasta oldu gibi geliyor birde o kadar burun temizlemesine rağmen hemen tekrar tıkanıyor fizyolojik de sürekli yapmak istemiyorum burnu tahriş olmasın diye :(
Eda115354 Gokcan tabiki yaptırın ama oda ısısına dikkat edin üşütmeyin banyo yaptırmak daha iyidir buhar burnunu da açar