Feraye_ Kizlar perdelerimi yikiycamda beyaz parlak gorunsun istiyorum sizin yaptiginiz birseyler varmi kimi kabartma tozu koyuyo, kimi beyaz sabun ,sirke veya beyaz sabun hangisi etkili yontem deneyen varsa fikir verirse cok mutlu olurum☺😍
Balkizlarim Feraye_ Bulaşık tableti atıyordum normal deterjani koyuyordum beyaz oluyordu artık stor perde kullaiyorum 🍁☺️
Oglumcanim_ Feraye_ ay bende perde atocam bug0n harika denk geldi :);bizde deneyelim bulaşık tableti :) inş bembeyaz olurlar
uzlet Feraye_ Ben kabartma tozu koyuyorum yumuşatıcı gözüne de küp şeker Ama muhakkak önce bir kısa ön yıkama programını atıyorum kirini alsın diye Sonra Normal programda kabartma tozu ile küp şeker koyuyorum
Seeyyyda Balkizlarim bir şey soracağım. Bu bulaşık tabletini yastık kılıfı için de koysam beyazlar mı? Eşim bir ara saçı için yağ kullanıyordu yastık kılıfı hafif sarı kaldı. Onu da geçirir mi acaba bir fikriniz var mı 🤔 bu arada yastık kılıfı desenli sade beyaz değil
ArenAta Bulaşık Tableti atıyorum kazanına gözünede deterjan yumoş çok güzel beyazlatıyor karbonat denedim istedğm gibi olmadı nedense 🌸
Ccerena UMAY25 güzel beyazlatıyor ama içindeki maddelerden dolayı bence tülleri falan git gide çürütmez mi diye düşünüyorum yani perdeyi beyazlatacağız diye bir de kısa ömürlü olmasın perdeler 😯
Seeyyyda Balkizlarim teşekkür ederim deneyeceğim öyleyse 🌼 direkt çamaşırların üzerine mi koyuyoruz yoksa deterjan gözüne mi nasıl yapsam
Feraye_ Seeyyyda internnte baktimda tableti perdeleri koyuyunca makineye uzerine koyuyo deterjan gozune olmaz sanirim icine koymuslr hep makinim icine kazana