nazliasya Merhaba, 7 aylik çocuğu olan anneler, ek gıdada neler veriyorsunuz veee oyuncak kitap ne aldınız öneri ve deneyimlerinizi yazar mısınız 🙏🙏
SumeyraErva SumeyraErva tadimlarin bittiyse ayrintili bi gun olarak istersende yardimci olabilirim kendimce
SumeyraErva nazliasya ben kendi gunumu yaaziyorum kendine gore degisirsin sende Sabah 7 de anne sutu 9 da kahvalti yumurta peynir pekmez salatalik omlet pankek gibi 11 gibi anne sutu tekrar 1 gibi sebze patates taze fasulye bezelye kabak yaz sebzelerinden hergun farkli sekilde degistirerek kisinda kis sebzelrinden ispanak brokoli karnibahar gibi 3 gibi anne sutu tekrardan 5 gibi yogurt meyveli yada sade ewde meyve varsa tatlandirmak icin koyuyodum icine 7 de corba sebze biraz daha buyuyunce kendi yemeklerinizden verebilirsiniz Bu saatten sonrasi onun uyumasina bagli uyuma suresi uzarsa meyve veriyodum arada ama erken uyuyacaksa emziriyodum uyutuyodum erken uyursa gece 2 kere kalkiyodu emmek icin gec uyursa 1 kere kalkiyodu emmek icin Sende buna gore hergun degistirerek sebzeleri meyveleri corbalari verebilirsin artik tamamen pure yapma puturlu olsun artik yiyecekleri cignemeyi ogrensin bu sekilde yinede sormak istedigin bosey varsa yardimci olabilirim
SumeyraErva nazliasya ben. Hic muhallebi vermedim kizimda ama sen veriyosan aksam verebilirsen uyumadan 1 2 saat once gibi hemde gece tok tutar buda bi fikir olsun
nazliasya nazliasya omlet taze fasulye pankek yiyebiliyor mu 7 aylik bebek ben hala çatalla eziyirum da🤭