Yengecanasii Kızlar 4 aylık minnosum var aşırı şekilde uyurken oynarken kafasını sallıyor arkada dökülmeler vardı şimdi yanlarda aşındı saçları hep döküldüğü bu neyin işareti sallamasi başına gelen varmı
Dondurmalikahve Yengecanasii Yeni saçlar çıkacak kötü bir şeyin işareti değil sadece bebek saçları dökülüyor. :)
Sevimliayicik Yengecanasii Bizde de öyle oldu devamlı yattıkları için sürtünme oluyor ki zaten bebek saçları dokulucek yerine yenisi cikicak gayet normal bizjmde boşluklar çöktü şimdi baya baya dolmaya başladı 🙂
Eftelya32 Yengecanasii benimde oğlum 5 aylık 4. Ayından beri uyurken kafasını sağa sola sallıyor saçida dökülmuyor desteksiz uyutuyorum doğduğundan beri acaba normal mi
Yengecanasii Dondurmalikahve ya saç kısmına takılıyorum ama internete yazınca otizm felan yazıyor onancok çok takılıyorum
Yengecanasii Laren sunan kendi kafanızı düşünün sağa sola şiddetli şekilde sallayın yatarken kalkarken her zaman bunu yapıyor saçı bile kellesti arkası 0 şeklinde yanlar full döküldü
Giz3w Yengecanasii benim bebegim 8 aylik oyun istediginde keyifli oldugunda kucuklugunden beri kafasini salliyor cogu bebeginde bu sekilde yaptigini duymustum hastalik vs anlaminda bisey yuklemeyin.Kulak burun salgisi artinca kasintidanda yapabiliyorlar alisik olmadiklari icin.Buyume ataklarinda kafa buyumesi oluyor o zaman agri olusabiliyormus o zamanda yapiyorlar.
Yengecanasii Giz3w baya bildiğiniz şiddetli şekilde sağa sola sindirerek hiç durmadan sallıyor korkuyorum internete bir çok şey yaziyor
Giz3w Yengecanasii evet hic durmadan salliyor bazi gunler surekli yapiyor bazen unutuyor ama ilk baslarda daha cok yapiyordu dr a goturmustuk o zaman bi sorun yok dedi kulaklarina vs bakti dis cikariyordur dedi bir ay surdu sancisi
Laren Yengecanasii Allah Allah bilgim yok ama aklıma kulak ağrısı geldi burda okumuştum sanırım bi doktora sorun isterseniz insallah kendi kendine yaptığı bir oyundur
Yengecanasii Laren ya evet uyanikken oyun diyorum çok seviyor ama baya şiddetli olunca artk uykudan uyaniyorum sesine beşiği sallıyor sallamaya alışkın bir bebekte değil normal sallamiyor ve baya kendini atarak en kısa zamanda götüreceğim