Seda0651 Bebeğim daha yeni 5 aylık oldu fakat 2 gündür hafif ateş huzursuzluk saçlarıyla oynama kulağıyla oynama belirtileri var alt damağında beyazlık şişlik te var sizce diş mi ? Kaç gün de çıkar acaba
Irmakprensesinannesi Seda0651 dıştir. 7 ay 4 günlük kızım 3 4 gündür huysuz miz miz uykuya dirrnen kıza donusti bayağı bi sklde doktorumuz dış dedi kabarmış sertleşmiş dedi dün işte gecedir saati eczaneden dış için jel aldık onu sürdüm öyle sonra uyuya kldi sakinlesti
iremceren Seda0651 evet diştir ama ne zaman çıkacağını allah bilir o dönem ağrı başlayıp 1 ay sonra da çıkarabilir 3 ay sonrada 5 ay 27 günlkken çıkmştı kızımın dişi
esolinn Seda0651 Sıcak suyun içinde 4-5 karanfil bekletip ılınınca dişlerine sürerseniz çok rahatlatır bir de jellerden ziyade tetagil diye bir diş granülü var doktorlar daha çok öneriyor onunla masaj yapın kolaylıklar dilerim 😢
Ezgiarda Seda0651 cikar 5.5 aylik bizim 2 gun ateslendi bir cikti indi ilik dus aldirin kalin giydirmeyin bide doktor verdiyse ates dusurucu verin
Lynn Seda0651 benim büyük yeğenim (kız) kalsiyum fazlalığından 5. Ayda çıkardı ilk dişini :) diş ağrısı için karanfil yağı sürüyordu ablam diş etlerine çok minicik. Az yakıyordu ama rahatlatıyordu çocuğu
Zlm Seda0651 çıkabilir bu ayda benim kizinki 3 gün sürmüştü bu ağrı kısmı somra dokununca hissedilir oldu görünür olması bir buçuk haftayı buldu