Cimbomlu190553 Dün kürtaj oldum zorunlu. Ama karın ağrım var kanama gelmiyor. Ped koymuştum hastaneden çıkarken. 3-4 damla var ama adet gibi olmam gerekmez miydi😢 ağrım geliyor adet olucam gibi 😢 geçen sene de ilaçla düşük yaptırdılar o zaman vardı kanama
Aysenur348f Cimbomlu190553 üzücü bir durum. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşacağınız bir bebek nasip etsin. Ama önce sorunu öğrenmeniz gerek. Sebep anlaşılana kadar korumanızda fayda var. Çocuğunuz var mı peki.
Cangul Cimbomlu190553 canım pek bilgim yok kanamayla alakalı ama 2 kere kürtaj olmuşsun kalbi durmuş lütfen tıbbı genetik bölümünde randevu al pıhtılaşmana baktır
sademinannesi Cimbomlu190553 bende 2 hafta önce zorunlu kürtaj oldum boş gebelikti kanamam ilk gün çok azdı ertesi gün normal adet kanamasından biraz az olacak şekilde olmaya başladı ve hala devam ediyor sizinde o şekilde olabilir belki
Cimbomlu190553 Kuzum11 kalbi durdu. Geçen sene de aynı şey oldu o zamanda ilaç verip düşürdüler. Ama nedenini arastirmiyolar 😢
BabyYoda Cimbomlu190553 Çok geçmiş olsun. Kanamanız olur azar azar. Adet gibi olmayabilir. Üniversite hastanesine başvurun mutlaka. Pıhtılaşma bozukluğu veya toksoplazma olur bu kalp durmalarının sebebi. Ben 39 haftalık bebeğimi kaybettim pıhtılaşma bozukluğu sebebiyle. Kaç kaybınız var diye sorarlarda 5 diyin. Yoksa ilgilenmiyorlar.
Buglemiim Cimbomlu190553 çok üzüldüm 😒 Aynı şeyi bende yaşadım kalbi durdu kürtaj olmuştum ama sonrasında hemen kanamam gelmişti. 2. Kez olmuş aynı durum pıhtılaşma da olabilir araştırılması lazım ben 1. Kez olduğunda genetik bir sorun olmadığı için pıhtılaşma sorunu olduğu için kan sulandırıcı içmiştim 2. Ayda tekrar hamile kalmıştım kürtajdan hemen sonra başlamıştım kan sulandırıcıya ve hamileliğim boyunca da kullanmıştım belki size de böyle birşey önerebilirler araştırırsanız rabbim tekrar nasp eder inşallah ihmal etme bence araştır önlemini al canım