Tospikhann Kızlar merhabalar.. +1 yaş için kahvaltı tariflerinizi yazabilirmisiniz. Kahvaltıda tıkanıyorum yapacak bısey bulamıyorum.. yumurta sevdiremiyorum bebegıme 😮💨 🙏
Yasemin38 Tospikhann 1 patatesi haşlayıp 1 yumurta 1 tatlı kaşığı un istersen peynirde ekleyip mücver yapabilirsin Patates rendeleyip yumurta ve kaşar yada peynirle yağlı kağıt serip tost yapabilirsin Omlet Tost Tahin pekmez
cydcvk Tospikhann yumurta ,kaşar ,taze soğan ,maydanoz çırpıp omlet yapıyorum. Börek gibi oluyor tadı bayıla bayıla yiyor
JackDaniels Tospikhann 13 aylık oğlum genelde kahvaltılığın yanına omlet yiyor. Pankek yapıyorum bazen ıspanaklı bazen havuçlu değişik değişik. Bazende ekşi mayalı ekmekle klasik kahvaltılık yiyor. Menemene bayılır Öyle özel bi tarifim yok malesef😂
cydcvk Tospikhann deneyin mutlaka kare kare kesiyorum çatalı batırıp kendi yiyo hoşuna gidiyo kalanı ben yiyorum çöpe de gitmiyor
Yasemin38 Tospikhann rica ederim😊 gerçi bu dönemde biraz red etme durumlarıda olabiliyır dişlerden dolayı
VERA19 Tospikhann Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰