Mervesenolmertt Hanimlar yardim edin 3 ay 8 günlük oglum galiba meme reddi yaşıyoruz çığlık atıyor memeyi görünce ve kafasini ceviriyor surekli daha oncede emmek istemiyordu ama ni sekilde emiyordu simdi yaklaştiramiyom nasil baş ederim bu durumla
deletedmom173 Mervesenolmertt siz emzirmek istemeye devam edin o aylarda benim oğlum da istemiyordu şimdi ayrılmıyor göğsümden
meltemineLduru Mervesenolmertt kendiliğinden gececek dye düşünüyorm zorlama derim iyce deliriyolar😳. Uyurken ,uykudan uyanınca uyuklarken ver. Ben öyle yapıyorum 🤷♀️
Melinoee Mervesenolmertt Emzik biberon kullanımı varsa bırakmanız gerekiyor. Yatarak emzirme faydalı oluyormus. Atak haftasında olabilir ondan da yapıyor olabilir. Kucakta hoplaya zıplaya emziren çok duydum. Şarkı eşliğinde,uyurken filan deneyebilirsiniz. İnşallah kısa zamanda hallolur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Silkymom Mervesenolmertt 3 buçuk aylıkken biz de yaşadık. Göğsüme emme pozisyonuna getirip zıplıyordum şarkı söyleyerek. Sonra dikkati dağılıp ağzını açıp emmeye başlıyordu.
Yuso deletedmom173 kac aylik oglun bnimki 5 aylkk hâlâ emmek istemiyor uyuyunca emiyor uyanikken midedini bulandryr
Krky68 Benimde 3 aylık oğlum öyle ayakta ve yatarak emziriyorum çok huysuzsa emzik verip sakinleşince memeyi yapıştırıyorum 🤦🏼♀️
Mervesenolmertt Krky68 ayakta denedim yapamadm yatarak zat3n almiyor kafasini ceviriyor ciglik atıyor
21idilcan Mervesenolmertt canım evin içinde koşarak emziriyorum desem alana kadar ayakta koşuyorum öyle dualar salavat eşliğinde geçecek İnan iki memende de mi yapıyor. O sora diğer memeni ver
Sahidex Yuso allahalla canım bizimki de 5 aylık kiz emmiyo ama erkekler çok memeye düşkün oluyo genelde seninkide tuhafmış neyse geçecek Insllh rabbim yar ve yardımcınız olsun
Mervesenolmertt Silkymom dogdugundan beri zipliyorm bnde kucagimda surekli eee eee seklindeydk 10 gun falan kendisi emiyordu memede uyumaya basladi sonra ne olduysa bianda degisti tam hersy yoluna girdi derken 😫
Mervesenolmertt Sagarak veriyorm siringayla içiyor ama sagdigimda cok sütüm çıkmıyor onun emmesi gibi olmuyo sagmak
Silkymom Mervesenolmertt merak etme atlattıktan sonra da bi meme aşkı başlayacak sürekli memede durmak isteyecek bizde öyle olmuştu😊
Tamer Mervesenolmertt bizde de aynısı oldu 1 hafta sürdü 4 gün memeyi almadı silikon kalkan ile deneyebilirsin uyku arasında deneyebilirsin bir de emzikle kandırıp çıkarıp memeyi verebilirsin daha sonra tekrar dönüyor ayakta zıplatarak en önemlisi ten teması daha çok birlikte banyo vs kucakta çok zaman geçirmek
Mirac05 Mervesenolmertt bende burda durayım bizdede biraz var sanki emerek uyurdu hep şimdi emerken kesip ağlıyor uykusu varken sallıyorum az sonra meme sallıyorum memede uyuyor yine öyle yani ki asla sallanmayi sevmez alıştırmadım yani ama bu aralar öyle uyuyor anca sanırsam bizimde meme reddi
Mervesenolmertt Mirac05 hersy yoluna grdi diye sevinirkn nide bu meme reddi çıktı cok yoruldm artk söyle rsht raht ne zmn emeck bu cocuk
Acemiiiii Mervesenolmertt çok zor bende yaşadım. Herkes yaşıyor. Buna biraz gazda sebep oluyor. Gaz tavan yapıyor çünlü. Gazını mutlaka her emzirmeden sonra çıkartın, sonra uyumasına yakın emzirin. 1 ay sonra geçecek ❤️