Ikicocukbiranne İlanlarda erkek bebek bakıcısı gördüm şoku atlatamıyorum ben mi geri kafalıyım insanlar mı aşırı ileri görüşlü de ben onlara yetişemiyorum. 1 yasindaki kız bebeği baktırmak için yazmış birisi de 🤦♀️🤦♀️
Zebe Ikicocukbiranne çok ilginç gerçekten, neden illa erkek olsun istiyor acaba. Gerçekten sebebini merak ettim
Ikicocukbiranne Zebe illa erkek istemiyorlar bazı eğitimleri falan var mesela onları yazmis o nedenle tercih ediliyor. Ya ne olursa olsun isterse uzaya çıksın arkadaş benim kızıma niye bir erkek baksın altını değiştirsin banyo yaptırsın kadına zor güveniyoruz bu devirde erkeğe güven mi olur
Ikicocukbiranne Alnalprdha ilan bakıyordum annem çocuk gelişimi mezunu bakıcılık yapıyor baktığı bir bebeği büyüttü şimdi yeniden iş alacak. Neyse ilanlara bakarken erkek bir bakıcı gördüm çocuk gelişimi mezunuymuş uyku eğitimi beslenme eğitimi tuvalet eğitimi veriyormuş. İyice çivisi çıktı kimse kusura bakmasin da erkekler bu işe de el atmasın bir zahmet ana sınıfı öğretmeni oldular da gördük neler olduğunu.
Dilaylaa Ben yurtdışında yaşıyorum burada erkek bakıcılar çok yaygın :) ama bakıcı olmak burada çok zor eğitimler sınavlar felan var. Hiç bu konuda şikâyeti olanı duymadım burada , erkek büyük çocukları olanlar tercih edebilirler aslında.
Ikicocukbiranne Dilaylaa ben kadına zor güveniyorum ya erkeğe bilemiyorum 1 yaşındaki kızını emanet etmekten bahsetmiş biri. Siz kızınızı erkek bakıcıya bırakır mısınız bunun bezi var banyosu var var oğlu var
Dilaylaa Ikicocukbiranne küçük bebekler için evet ama büyük çocuklar için tercih ediliyor dediğim gibi , benim kızım kreşe başlayacak kreşte de erkek öğretmenler var spor dersleri için felan kızım üç yaşında.
Ikicocukbiranne Guligul ben sabahtan beri düşünüyorum gerçekten kötü hissettim neye hizmet ediyor anlamak çok güç