Gizemalp Hanımlar emzirdiginiz halde göğsünde sertlik olan oldu mu. Bugün bir anda göğsümde yumru gubi bir şişlik oldu çocuk hala ordan süt icebiliyor ama sertliğin olduğu kısık inanilmaz ağrı yapıyor başına gelen var mı 🥺
Elif311 Gizemalp sürekli emzirmeye çalış canım emdikçe geçer süt kanalı tıkanmıştır arada benimde oluyor
Busara2735 Gizemalp süt kanalınız tıkanmış. Emziriyorsanız devam edin hatta ters pozisyonlarda deneyin. Birde sıcak uygulama yapın, duşta sıcak suyla masaj yapın o sertliği tarağınızla tarayın göğüs ucuna doğru
Megaa Gizemalp Mastit habercisi bol bol emzirmeye çalış ben çok kötü olmuştum ateş titreme halsizlik antibiyotik iğne ve ilaçlarla anca toparlayabilir. Kitle olan göğsüne masaj yapıp emzir+sağ ve soğuk kompres yap inşallah hemen geçer rabbim hayırlı şifalar nasip etsin🌸
Zebe Gizemalp geçmiş olsun, başıma çok geldi. Emzirirken orayı ovun ki süt kanalınız açılsın, biraz acı veriyor ama eğer açılmazsa mastite sebep oluyor
Gizemalp İnmiyordu ama bugün daha iyi sanırım stresten bir anda başlamış dün çocuk hiç durmamisti fazlasıyla stres oldum bir anda çıktı şişlik bugün daha iyi şükür