Sabah 8de kalkmayacakmışım gibi delilerce post açmak, kovun beni artık ama önce cevap verip öyle kovun 😅 çok aklıma takılan bir durum var. Benim iç karnım çok darmış, aybarsa 4 aylık hamileyken fark ettik, ve 4. Ayından sonra hiç ultrason fotoğrafımız yok çünkü hep aynı pozisyonda kaldı, başı rahmine doğru ayakları da kaburgalarımda, tam 5 ay bu halde kaldı ve o kadar nadir hissediyordum ki hareketini. Doğduktan sonra baya uzun bu süre kurbağa şeklinde durdu, doktorlad geçer dedi, içim rahat etmeyince ortopediye götürdüm o da geçer dedi ama geçmedi, şöyle geçmedi, kurbağa şeklinde durmuyor fakat hâlâ daha ayakların kendine çekip bi ayağını bacağının arkasına atıyor. Doğduğundan beri sürekli yapıyor bunu 10 aylık şu an. Yürümüyor, emeklemiyor bunları takmıyorum çünkü her bebek farklı gelişir. Bir yere tutunup kalkmıyor doktorlar artık yapması gerektiğini söylüyor ama yapmıyor. Tekrar bir ortopediye götürücem bana sanki güç kaybı var gibi geliyor, ellerinden tutup yürüttüüğüm zaman bir iki adım atıp hemen dizlerini kırıyor var mı böyle bir durum yaşayan