burrcumutlu Kızlar 8 aylık olduk bebeğim gece uyumuyor sabah 5te 6 da uyuyor bazen onu da uyumuyor önerisi olan var mı 😞
Aylizzz burrcumutlu 🤦🏻♀️ ayni dert 8 aylik bebegim 15da bir uyaniyor cok yoruldum arrik surekli sallamaktan
burrcumutlu Aylizzz ben zinco kullanıyorum bi ara etkisini gördüm uykusu düzene girdi 10 gün hastalandı şiödi tekrar başa döndük
Balkizlarim burrcumutlu Gündüz saat ayarı yapın ve akşama doğru uyutmayin saatleri geri çekin düzelme olur 🌸🌸
Brvnylmz1453 Benimde bebegm geceleri uyumuyor ağlıyor ağrı kesici fitil veriyorum niyeti ağrıyorsa rahatlıyor uyuyor
burrcumutlu Brvnylmz1453 yok Allah’tan benim kızım hiç ağlamıyor keyfi yerinde yürüteçte oynuyor Arada benimle oynuyor uyumak istemiyor
burrcumutlu Balkizlarim evet herşeyi denedim bi ara düzeldi 10 gün hastalandı ateş felan 2 gün sonra hop başa döndük
Brvnylmz1453 burrcumutlu iyi geceler çayi alıp içirebilirsin bence canm anladığım kadar uyku düzeninde kalmamış çok zor bu durum gerçekten benim kızımda 2gündğr gece 2.30da uyanıyor öğlen e kadar uyku yok yani 😣şuan ayağımda salıyorm uyuması için ama uyumuyor
Brvnylmz1453 burrcumutlu aynen öyle gündüzleri kendisi uyuyor ben mecburen ev işi yemek felan derken bitik duruma geliyorum 😓
burrcumutlu Brvnylmz1453 bende öyleyim bide sen git yat biz bakarız muhabbeti var bizde çocuğum uyumayınca gözüme uyku girmiyor o uyuyunca huzurlu uyuyabiliyorum :(
Brvnylmz1453 burrcumutlu aynı olay bizde de var 😅tam içim dalıyor eşim uyandırıyor kalp altına yaptı sonra ztn uyku geri yok😅en iyisi uykusuzda kalsak bi şekilde bakmak
burrcumutlu Brvnylmz1453 valla ben kim bakarsa baksın içim rahat etmiyor çocuğum uyumadığında içim rahat rahat uyuyamıyorum