Yagmurtekin 8 ayda 100 kilodan 77ye düştüm ama daha gitmiyor yahu 😅😅 bebeğim şu an 10 aylık ama ben 77 de takıldım kaldım 🙄 tekrar diyetisyene başlayacağım ama aklım yiyemediklerimde🥺
alparlaninannesi Yagmurtekin bende duraksama dönemindeyim ne olacak bilmiyorum çok güzel kilo vermişsiniz masalalh devamı da gelir inşallah 🥰
Tortilla_ Yagmurtekin Diyetisyene gitmeden bir gece önceden tıka basa ye😂 Sonra da düdüklüde pişecek dolgunluğa gelmiş löp etlerini eritmeyi düşün ve çabala 🤣 Diyete girdim bende 🥲 Yan simitlerimi ve löp bıngıl bıngıl diri kaba etimi düdüklüde pişirip pamuğa çevirip eriticem😎
Yagmurtekin Deletedmom5284 aa şu an duraksama mı oluyor bu🙄 daha hiç spor yapmadım 4 5 kere ancadır, aklımdaydı ona başlamak bi türlü fırsat bulamadım. Başlayayım o zaman
Deletedmom5284 Yagmurtekin evet canım bende kilo verirken yaşadım 6 kg verdim durdum leslieyi bırakınca durdu, şimdi başladım bakalım tekrardan
Yagmursonrasitoprakkokusu Yagmurtekin aynen aynı durumdayız. Dikkat etsem bile gitmiyor. Sonra salıyorum, amaaann diyorum. Bi tartılıyorum gene aynıyım 😂 anlamadım gitti