Kder01 Acil yardım metsil verdi doktor günde 3 kere 8 damla kullanmam lazım fazla kullansak sorun olur mu gece de gazı oluyor bebeğimin kullanan varsa cevaplayabilir miiii 😔
zeynepliyakusum Kder01 bize biogaia ile birlikte kullanmamızı tavsiye etmişti doktor ve metsilide 8 damla yerine 5 damla 4 sefer olarak kullanabilirsin demişti 2 sefer gece 2 sefer gündür veriyordum 5 er damla
Kustuyu95 Kder01 cok fazla kullanilmasinin bagirsaklarda hissizlik olusturdugunu duymustum ozellikle metsil için
Glsn7581 Kder01 tatlandırıcı var yani şeker bebeğin küçükse verme ben kullandım zehir gibi çok üzüldüm bebeğime verdiğim için aslında sabırlı olsak bir sürü güzel gaz masajı var internette hem doğal zararsız.. pusette ana kucağında da çıkarabiliyorlar
feyzosgamze Kder01 doktorumuz ilk 15 gün çok bişey beklemeyin düzenli kullanın demişti benim kızım 6 ay boyunca hep gazlı bi bebekti biogai biraz hafifletiyodu
zeynepliyakusum Kder01 hayır günde 4 kere ama 8 değil 5 damla olarak doktorumuz damla sayısını azaltıp öğün sayısını arttırdı
Glsn7581 Kder01 benim de öyle karnına dokundurtmuyor du Ben de çıngırakla oyunlarla bisiklet sürme hareketi falan yapıyorum sağ kola sol bacağı son kolla sağ bacağı birleştiriyorum acayip gaz çıkıyor
MinnakPanda Biz metsil kullandık hiç bı ise yaramamış meğer. Maflor a geçince anladım. Bebeğim sürekli uyanıp duruyodu gazdan ağlayıp duruyodu. 3 gündür maflor kullanıyoruz uykusuda gazı da düzeldi şükür
MinnakPanda Kder01 2 ay kullandık. Bende azda olsa hafifletiyodur diye kullanıyodum ama genede kivraniyodu bebeğim. Maflor kullanınca şıp diye kesti sancısını. Ozaman anladım hiç bı ise yaramadığını metsilin