AyseninAnnesiiii Kızlar yarın bebeğimden kan alınacak alerji testi icin 4 ay 8 günlük doğru sonuç verir mi bu ayda yaptıran var mı yoksa boşuna cocugun canını yakmaya gerek yok mu😓
Petitebeauty AyseninAnnesiiii canım devlette mi yaptıracaksın ve polikinliğe mi gittin alerji testi mi yaptırmak istiyorum dedin? 😊
Seydameva AyseninAnnesiiii bende yaptıracağım yazı bekliyorum ama oğlum 1-1.5 yaşında olur kızım da 3.5 yaşında falan olur o zamana
Sssbbbb AyseninAnnesiiii biz deri testi vermiştik beş aylıkken ama negatif çıkmıştı ve çoklu gıda alerjisi olduğu belirledi doktorumuz. Tabi testi yapan başka bir doktordu o sonuç bulamayınca farklı bir doktor bulduk o koydu teşhisi
AyseninAnnesiiii Petitebeauty alerji polikinligine gittim doktor 4 tüp kan aldırmamı söyledi ama herkes boşa yapılıyor kesin sonuç vermiyor diyince kafam karıştı
Taliskobaby AyseninAnnesiiii ben yaptırdım 4 aylıkken evet alerji varsa çıkıyor kesinlikle ama negatif olması alerji olmadığı anlamına gelmiyormuş doktor yaptırmadan öyle dedi bize … bende çok üzülmüştüm boşuna yapacaklar diye ama alerjenler çıktı 🙏🏻 Sadece deri testi de yaptılar kuzuma onda çoğu şey negatif çıktı ama kanda pozitif çıktı şimdiki aklım olsaydı deri testini kesinlikle yaptırmazdım resmen para tuzağı …
AyseninAnnesiiii Taliskobaby kanda kesin sonuç vermiyor boşa yaptırmayın yazmış herkes kafam karıştı 😒
K07- AyseninAnnesiiii biz bugün deri testi yaptık çıkmadı. Zaten çıkmaz diye de bekliyorduk 3 buçuk aylığız ve bizim ki bağırsak tepkili. Doktorumuz dört buçuk aylık olduğunda tekrar çağırdı o zaman kan testi yapacağız ona göre de ek gıdayı konuşacağız dedi.