Eda_civan Hanımlar sünnet etirmek istiyorum ama özel kilinikte yaptırack gücüm yok devlet hastaneleri yapıyormu varmı istanbul Şişli cemil Taşcıoğlu şehir hastanesinden yaptıran merak ettim 1 ay 17 günlügüz olur inşallah
Maviii30 Eda_civan evet devlet hastaneleri yapıyor ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorlar büyümüşsünüz sizde yaptırabilirsiniz bence ☺️
Asel0135 Eda_civan bizde 18 günlüğüz 40 çıksın diye bekliyorum birde 3 aylık olsun öyle yaptırınndiyenler var bilemedim ama bi randevu alıp gidicem yakın zamanda bakalım doktor ne dicek bende devlette düşünüyorum
Eda_civan Maviii30 evet ya cok istrdim daha erken yaptırmak ama annem ve eşim daha ufak aglar durmaz filan dıyınce cekindim daha fazla büyümeden yapmak istıyorum büyüdükce zorlaşır
Maviii30 Eda_civan bende sizin gibi düşünüyorum ama benim de eşim çok küçük diye istemedi şuan 4 aylığız bu hafta sonu olacaktı olamadık henüz önümüzdeki günlerde olacak Allah nasip ederse
Eda_civan Maviii30 hayırlısı cnm bnde cocuk cerrahisine randevu aldım 6 gün sonraya olursa yaptırıp kurtulmak istiyorum ztn herturlu cekıyorum aglıyo hep gaz kulak agrısı burun tıkanıklıgı bi kerede cekıyım 4 ay iyi dayanmış sın vala yaptır bnce hayırlı sıyla erkekliğe adım atsın küçük paşa 😊
Eda_civan Asel0135 Ben randevu aldım devlete 6 gün sonra sorarım olursa yaparım dıye düşündüm yok bekle derlerse mecbur beklıyecez
Eda_civan Serendinc internetten baktım oyle yazıyordu bende oyle aldım ne kadar dogru bilmıyorum tabi