Nuduu Yaklasik 1hafta oldu ne yaptiysam gecmedi bu kabiz 19 aylik kizim ikinirken kusuyo artik dr goturdum ilac verdi bi faydasi olmadi varmi sizin bildiginiz bir yontem
Rabiahnyys Nuduu benim oğlum da 13 aylik kabız olmustu kayısı üzüm elma hasladim robottan çektim pure yapıp verdim yemezse yogurta karıştırın 1 saate garanti yapiyor
Cennet-Eserr Nuduu 10-12 aydan sonra kivi verilebiliyor… benim erkek kardeşimde küçükken çok kabız olurdu kivi yedirirdik o gün içinde hemen yapardı ( önce küçük parça yedirin biraz bekleyin reaksiyon göstermiyorsa verin doktor öyle demişti bize ) … maalesef biraz da genetik yatkınlıkmış bu durum
Nuduu WhoamI nasil icirebilirim ki sanki inadima icmiyor bu arada cevap verme nezaketinde bulundugunuz icin teşekkür ederim
Nuduu Rabiahnyys Yogurt verme diyolar ama ishalde verilirmis kessin diye gunlerdir vermiyorum yogurt yanlismi yapiyorum
WhoamI Nuduu rica ederim ne demek, kendisine pipetli bardakta sunum yapsanız görsel olarak ilgisini çekerse veya renkli meyveler atıp renklendirirseniz merak edip içebilir belki, allah yardımcınız olsun
Nuduu Zulal_ armut rendeyip verdim komposto yaptim kabak pirasa yesil mercimek zeytinyagi yok yani olmuyo bi yerde bibtuhaflik var ilacda kullaniyoruz duphalac