AnnaKarenina_ Evet hanımlarr doğum kiloları gitti mi ben bugün tartıldım 59 geldim 68 ile hamile kalıp 76 ile doğuma gittim yani 3 ayda 17 kilo vermişim ya sizler 💃💃💃
Umutegem AnnaKarenina_ nasil verdiniz 53 ile hamilr kalip hala 60larda gezinmek . Ben sporu yapamiyorum ya oruc tutsam da kilo aliyorum nasil bi bunye anlamadim nasipse yaza diyet ve spora baslamayi duusnuyorum
citlembikannesi AnnaKarenina_ 88 le kaldım 1 ay 18 gün oldu 75 e düstüm eliptik yapmaya basladım yaza 60 olurum sıkılaşarak :)
AnnaKarenina_ Ayhanzerya valla kuzum hiç bişey yapmadım sadece bol bol su tüketip haraket halinde kaldım kendiliğinden gitti 🤷♀️ Günde 5 litreye kadar çıkıyordu içtiğim su
AnnaKarenina_ Umutegem kendiliğinden gitti kuzum bol su tükettim ve ev içinde sürekli haraketli gezdim he birde akşam yemek yemedim
Brutal-Betty 6 aylık oğlum var daha yeni yeni kilo vermeye başladım 8 kg gitti toplam da ama 16 kg daha gitmesi lazım 🙈 doğumdan önce 18 kg vermiştim sonra hamile kaldım 😂😂
AnnaKarenina_ citlembikannesi eliptik nedir hiç duymadım ? Bendede azıcık göbüş ve baldır var spor yapmak istiyorum
mehmel54 AnnaKarenina_ 1 haftada 5 kilo vermiştim sezaryenden sonra 1 haftam dolduğunda kontrole gitmistim orda tartıldım sonra tartılmadım 2 ay oldu biraz hareketiyim bu aralar ne kadar verdim bilmem ama umarim vermisimdir 65le hamile kaldım 78le doğuma girdim en son tartildigimda 73tum şimdi umarım 65e inmisimdir 🤯
mehmel54 AnnaKarenina_ ya yazın çok su içerdim ama kışın unutuyorum sürekli mutfakta yemek yaparken aklıma geliyor birtek normalde yanımda şişeyle gezerdim
Urassseda AnnaKarenina_ 64 ile hamile kaldım. 90 ile doğuma gittim. Bebeğim 9 aylık, son iki aydır 58 kiloyum 🙋🏻♀️💃🏽
birtutamsac AnnaKarenina_ 45 le hamile kaldım 40 lara kadar indim en son 65 le doğuma gittim 😂 1,5 ayda eski kiloma kavuştum 💪🏻
citlembikannesi AnnaKarenina_ eliptik bisiklet canım su an da yapıyorum hatta 😀 yaza 60 olucam kafaya koydum hamilelik öncesi 62 dim 60 olmam lazım
Mustafatma Nefes alsam kg alıyorum. Boyun 1.75 83 le hamile kaldım 115 le doğurdum 😀😀😀😀107 tim şimdi 🥺🥺🥺
AnnaKarenina_ mehmel54 benim baş ucumda 5 litrelik su bidonu var gece emzirmeye kalktığımda bile içiyordum yetişmiyor su 🤷♀️
Urassseda AnnaKarenina_ sürekli canım patates istiyordu. Bi oturuşta 1.5 kg patatesi tek başıma yiyebiliyordum 🤣😂hem de böyle elim ayağım titreye titreye 😂😂