Okumayageldimm Kızlar eşim uzun süredir bu tarz saat istiyordu Xiomi vs baktı Apple çok pahalı diye. Ama doğum günü yaklaştı Apple almak istiyorum da pek anlamıyorum 42 mm vs yazıyor nasıl özellik olmalı kullanan varsa yardım edebilir mi 🙄
yusufmertmom Okumayageldimm büyüklüğü canım çerçeve yani genelde erkek için 42 kadın 38 olanı tercih ediliyor
Reyna Okumayageldimm ben seri 6 kullaniyorum 38mm o kasanın boyutu demek erkeğe 42 mm daha çok yakışıyor
Oztgb1 Okumayageldimm 44 mm saatin kasasıyla boyutuyla ilgili bi özellik. Erkek için 44 iyi diğerleri küçük kalır kolunda. Son modeli 7 serisi olmalı. 5-6 bin sanırım
JackDaniels Okumayageldimm Ben seri 3 kullanıyordum eşim hediye almış seri 7. Eğer bütçeniz varsa ikisinide kullanan biri olarak mutlaka 7’yi öneririm. 44 mm olan kasa çapı erkek için daha uygun. Diğer kasalar ufak kalır. Resmen benim bi parçam canım watchum😍😂 Bence çok güzel bi hediye olur
Okumayageldimm Reyna ya alıcam da telefonu I proje değil bi de uyumludur herhalde değil mi her telefona
Reyna Okumayageldimm telefonu iphone değilse pek değmez çoğu özelliğini kullanamaz çünkü başka marka dsha iyi olur
Okumayageldimm JackDaniels ben I proje kullanıyorum eşim hala android 😂 arası iyi değil bu hediye de çöp oldu
JackDaniels Okumayageldimm Aaa ıphone kullanmıyorsa evet olmaz. Bence yanına bide telefon patlat gitsin dersin içimden geldi😂
Okumayageldimm JackDaniels 11 ilk çıktığı zaman ona almıştık sanıyordum ya 2 gün kullanmadı bu telefon beni yönetiyor diye evde 6s boş bol durdu androidden vazgeçemiyor ya da ben seviyorum diye inatlaşıyor 😂😂
Bitikmomi Okumayageldimm bebim eşimin huawei watch gt2 pro var biraz kullandı güzel tavsiye edebilirim. Saat sevmediği için takmıyor ama şarjı filan baya gidiyor