1234555555 Bebeğim iki buçuk aylık sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum arada bir sizce kullanmalı mıyım
Glsn7581 1234555555 ben kullanmıyorum onu çok pismanim.doktora danışarak ocean marka d3 aldım her gün veriyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm 1234555555 d vitamini önemli düzenli kullanmalısınız. İçeriği temiz olmasını isterseniz ocean kullanabilirsiniz
Sincappp Ay bizde iki buçuk aylığız bende arada veriyorum ve kararsızım açıkçası verip vermemekte içeriği iyi değilmis diye duydum sanki.
Glsn7581 Sincappp evet ben 1 aylıkken almıştım 1 hafta sonra bebeğim büyük abdestini yapmamaya başladı sonra deli gibi aramalar yaptım Bir süre en sonunda baktım ki sağlık ocağının verdiği D3 nereden kaynaklı söyleyenler var doktoruma sordum kem küm dedi ocean temiz icerikmis gösterdim kullan dedi içinde zeytinyağı da var
Sincappp Glsn7581 bizim de daha kontrole var ya bende mi alsam dediğinizden yoksa kontrolü mu beklesem.
Sedkey Merhaba benimde bebeğim 2.5 aylık ve ben doğduğundan beri kullanıyorum. Çünkü bebekler d vitamini hariç diğer tüm vitaminleri anneden alabiliyor fakat d vitamini dışardan takviye olmalı ve çok önemli hergün düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ederim
1234555555 Sedkey çok teşekkür ederim bende aklıma geldikce veriyorum bebeğime sağlık ocağının verdiğini mi kullanıyorsunuz sizde içeriği iyi değil diyorlar
Kubrabb 1234555555 bende sağlık ocagınınkini kullanıyorum 1,5 aylığız Onzela d ismi bu ay sonu Ocean D3 e geçicem
mehmel54 1234555555 sağlık ocaginin verdiği uyku problemi gaz problemi yaptı bizde çocuk doktorundan başka aldık ismini hatırlamıyorum her gün hatırlayıp veremiyorum ama çoğu zaman veriyorum
Saudade 1234555555 bi gün kullandım hemen attım cocuğum ıkına tıkına bi hal olmuştu ocean aldım sonra çok rahat ettik
simiyyy 1234555555 eğer bebeğinizde bi aksilik görmediyseniz kullanın benim bebeğim kabız oldu onların verdikleriyle
DemetF 1234555555 bize de verdi saglik ocagi ama onun icinde paraben varmis doktorumuz degistirdi ocean d3 verdi hergun damlatiyoruz 1 yasina kadar d vitamini bingildagin erken kapanmasina yardimci oluyor.Ve anne sutunden en az bebege gecen vitamin d vitaminiymis o yuzden takviye olarak veriliyor bence arastirip baska d vitamini kullanabilirsiniz