Gralice Kızlar kızım 16 aylık. Geceleri 15 dk bir uyanıyor emmeden asla uyumuyor. Pışpış yapıyorum, kucağıma alıyorum, sarılıyorum ama nafile. Gece gündüz uyku haram gibi her gün toplasan iki üç saat uyuyorum. Çözüm bulan var mı?
tostmuhendisi Gralice merhaba benim bebeğim 7 aylık bizde de aynı sorun var bi arkadaşıma söyledim bay bay damla diye bir damla önerdi. Buradan baktım çok kişi kullanmış. Bebeğinizde büyükmüş bi araştırın isterseniz
Prensesminik42 Gralice o aylar da olabiliyor uyku sorunu gece yatmadan ek gıda falan versen uyandıgı zaman su içirip uyut bi kaçgün emzirmek yerine su ver sonra alısıyor
Gralice tostmuhendisi Evet onu bende gördüm. Kullanan kişilere saygım var lakin ben pek uygun görmüyorum bu tür şeyleri. Kötü yorumlarını da görmüştüm. Çok teşekkür ederim ☺️
tostmuhendisi Gralice a öyle mi? ben de almayı planlıyordum. Ne gördünüz kötü yorumlar bahseder misiniz
Gralice tostmuhendisi Yani genel olarak ilk başlarda hatta ilk günlerde etki gösterip daha sonrasında faydası olmadığı söyleniyor. İçeriği yazsa bile güvenip kullanmaktan çekiniyorum açıkçası can bu sonuçta. Bazı çocuklarda pişik vs bile yaptığı görülmüş. Bebeğiniz küçük sizin yerinizde olsam kullanmam ama siz bilirsiniz tabii☺️
tostmuhendisi Gralice ay çok sağolun hiç denk gelmemiştim kötü yoruma. alayım diyordum vazgeçtim şuan. teşekkür ederim.
Gralice Prensesminik42 Acıkıyor diye yediriyorum uyumadan bir saat önce. Meyvesini de yedi sonra bu sefer emerek yatırdım hatta ama maalesef yine aynı. Gece emmeyi nasıl keseceğim hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ teşekkür ederim ☺️
Yamukprenses Aynı sorun bizde de var birebir aynısını yaşıyoruz gece sabaha kadar ağzından çıkarmıyor resmen muhallebi yediriyorum eminim karnı tok ama illa emmek istiyor sabah kadar dudak tiryakisi oldu resmen 😃 baybay night kullandık biz bu arada hiç etkisi yok sadece gece uykuya kolay dalmasını sağlıyor o kadar. Bazen o kadar daralıyorım ki acaba kessem mi memeden diye düşünüyorum tek meme emiyor bide 15 aylık benim kızımda
Gralice Yamukprenses Valla benim kızım da aynı tok karnı biliyorum ama illa emecek. Uykuya dalma problemi yok uyuyor çünkü uyku saatimizi ayarladım şükür 🙏 yorgun düştüğü için bayılıyor ama gece işte. Büyük sorun gece sürekli ağlayarak uyanması emmeden uyumaması. Dün resmen uykudan bayılmışım kızım da yanımdaymış yataktan düştü 🤦🏼♀️
Yamukprenses Gralice yaaa kıyamam kuzuma bizde birlikte yatıyoruz bir kaç gündür bende korkuyorum vallahi ne yalan söyleyim ama sürekli de yataktan alıp emzirmek zor geliyor birde çok hassas uykusu hemen uyanıyor tekrar emmek istiyor napacağımı bilemiyorum öğlen 14.00 de yatıyor öğlen uykusuna akşamda normalde 11 gibi yatıyordu ama uykuya aşırı direniyor ne öğlen ne gece yatmak istemiyor 3 azı dişi çıktı şükür 1 tanesine çıkmak üzere ama bitik durumdayım
Gralice Yamukprenses Ah o azı dişler.. bizim bir tek köpek dişler kaldı çıkmayan hepsini çıkardık şükür. Akşam 9 da yatıyor sabah 7 sonra öğlen 1 3 arası uyutuyorum. Ancak böyle başa çıkabildim yoksa gece bir iki den önce yatmıyordu
Yamukprenses Gralice ahh darısı başımıza inşallah bizimde çıkar bir an önce. Umarım sizde de herşey yoluna girer biran önce 🌸🥰