Aloneeee Arkadaşlar kızım 5 yaşında. Emar çekilecek ama nasıl olacak bilmiyorum yani sabit durur mu ortam onu korkutur mu. Çocuğu uyanıkken Çektiren var mı daha önce
Omom Aloneeee rica eder yanına girersiniz ayaklarından tutarsınız ben burdayım dersiniz güç alır. Mr da radyasyon yok zaten alırlar sizi de
Defnetopccu Aloneeee evet korkabilir benim oğlum cekildi 10 gün önce ama 2 yaşında bayiltarak cektiler size ayık mı cekicez dediler
Latiko Aloneeee küçük çocukları anestezi varerek yapmıyorlar mı benim kızımda bayıltmışlardı çünkü durmaz yani en az yarım saat sürüyor. Çocuk nasıl dursun orda.
Aloneeee Omom yanına girebilirsiniz dediler ama emziriyorum almazlar diye düşünmüştüm babası girecek radyasyon yoksa bnm girmem daha iyi olur tabi
Aloneeee Defnetopccu ya aslında anestezi de verebiliriz dediler de ben çok istemedim durursa vermeden çeksinler diye düşündüm de korkarsa diye tedirgin oldum bu sefer de
Aloneeee Latiko iki seçenek sundular yani durursa anestezi vermeyelim ama durmazsa anestezi verelim dediler. Bende anestezi alsın istemiyorum aslında ama bu sefer de korkar etkilenir mi diye telaşlandım
Aloneeee Deletedmom_13 kızımda el titremesi var kan aldılar normal çıktı değerleri. nörolojik mi diye araştırıyorlar. Yarın EEG çekilecek. Pazartesi de emar çekecekler
Seydacelep Aloneeee benim bebeğimde 6 aylıkken çekilecek antestezi vericekler 3 ayı yeni bitti bakalım
Latiko Aloneeee korkar ya anestezi alsın bence daha küçük zor olur. çabuk kendine gelmişti kızım anesteziden sonra endişelenmeyin çok geçmiş olsun
Deletedmom_13 Aloneeee anladım geçmiş olsun. Bebeğim bebegimde isitme engelli ilerde emar çekilecek ama nasıl çekiliyor diye merak ettim ondan sordum
Defnetopccu Aloneeee oğluma verdiler mecbur 2 yaşında durmazdı çünkü ama allaha şükür uyanınca hicbir şey olmadı hatta hiç anestezi almamış gibiydi sadece 24 saat boyunca sıvı beslenmesi gerektigini söyledi doktoru bide 2 3 saat uyumasın dedi o kadar