1prensesannesiiii Normalde Elidor kullanıyorum kalmamıştı markette bende panten aldım üşendim başka markete keske almasaydım ya kaştıntıdan duramıyorum kaç defa sade su ile duş aldım böyle bir durumla karşılaştınız mı
Danerys 1prensesannesiiii evet panten kaşıntı yapıyor bana da elseve alın elidor yoksa. Güzel şampuan
agacsizkoala 1prensesannesiiii uzun zamandır Elidor kullanıyorsanız saç deriniz de hassas ise eğer şampuan değişikliğinden olmuştur bence. Bende mesela bir şampuanı ilk kullandığım zaman bir süre hem çok kaşınırım hemde saçım kepeklenir
Traveler_Mom 1prensesannesiiii Hiç birini kullanamıyorum saçlarımı döküyor. Ives Rosher çok iyi doğal içerikli ama boyalı saçlar için ona uygun şampuan kullanmak daha iyi hem renk koruyucu hem tuzsuz, nemlendirici. Trendyol’da bir sürü var bakmak lazım
1prensesannesiiii Deletedmom_22 acaba sebebi nedir ya valla pişman oldum uyuz gibi kaşınmaya başladım
Danerys 1prensesannesiiii hiç bilmiyorum. Kullanan da başka şampuan kullanamıyor. Kremleri dahi hoşuma gitmedi benim
Deletedmom_22 1prensesannesiiii bilmiyorum ben head Shoulders kullanıyorum panten denediğimde aşırı kaşınmıştı , clear da kaşıntı yapıyor bana. O yüzden hep head shoulders artık hep onunla yıkıyorum yıllardır
Danerys 1prensesannesiiii aman sıvı sabun niyetine kullan gitsin. Eve gelen varsa misafir şampuanı yap ya da
1prensesannesiiii Danerys kaldırdım misafir falan gelirse kullanır yada yerleri silmek için biraz eklerim güzel parlatıyor 😂