Yusuf-34 Merhaba Anneler bebegim 7 Aylik ama hala imeklemiyo ama sadece donuyo bu normalmi benim diger cocuklarim 8 aylikda yurudu doktora goturdum hershey iyi dedi ama kilosu ayina gore agir bundan ola bilirmi ? ❤️
Sedaahmet Yusuf-34 benim teyzemin oglu 10 aylık. Ne emekliyor ne yürüyor. Sadece ayakta dik duruyor ve bi iki adım atıp kendini yere atiyor. Onunda kilosu fazla belki ondan olabilir ama her bebek farklidir. Eninde sonunda yürüyecek. Mesela bende hic emeklemeden yürümüşüm. 🤷♀️😁
Veramm Yusuf-34 doktorda söylemiş zaten iyi diye her çocuk farklı gelişir diğerleriyle kıyaslama.bazen çocuklar emeklemeden yürüyebiliyor merak etme 🥰
Ayla35 Yusuf-34 10.aydayız 4-5 gün oldu emekleyeli çocuklar kendileri belirliyor herseyini.7 aylıktı kızım dönmüyordu bile yani merak etme zamanı gelince hepsi oluyor Allah sağlık sıhhat versin 🙏
NekwaSultan Yusuf-34 normal elbette bak benimki daha bugün emeklemeye basldi 11 ay 5 günlük. Büyük hic emeklemeden 14 aylik yürüdü her bebek farklıdır kafana takma🤗
Yusuf-34 Sedaahmet evet kilodan olabilir bende ogle dushunuyorum ama bir yandanda korkuyorum Annelik ishte 😂💙
Egecim Sedaahmet ben hiç emeklemeden 1 yaşında yürümüşüm. Yürüdükten sonra emeklemişim 🤦🏼♀️ Çok şükür hiç bir sorunum yok 😂
Sedaahmet Yusuf-34 evet annelik işte. Benim oglumda 3 aylık daha. Ve ilk cocugum. Bakalim bizimki ne zaman yürüyecek 😂😍
Makbuss Ayla35 eltimin kizi yasinagir Ecek yeni oturmaya başladı her çocuk farklı ve her gelişimde farklı takilmyn çok
Meralminahalil Yusuf-34 canım benim kızımda bugün tam 8 aylık oldu oda hâlâ emeklemiyo bende bekliyorum bakalım ne zaman emekleyecek 😅
Bereninannesi Yusuf-34 benm kızımda yedı aylık ama emeklemeyı gectm desteksız oturmuyo bıle bence bunu kafanıza takmayın her çocuk farklıdır ılkler öyle oldu diye buda böyle olucak değil
Mercan Yusuf-34 benim kızımda 11 aya kadar emeklemedi çok üzülüyodum ama bir baktım yürüyor 😂hiç emeklemeden yürümeye başladı 😂 o yüzden takmayın kafanıza. Her bebeğin gelişimi farklıdır
HtcBelis sevimli61 Vala aynısını yazıcaktım 😁😁 Diğerleri 8 aylıkken yürümüş bu 7 aylık daha imeklemiyomuş bile tövbe yarabbiiii 😂😂😂😂
NekwaSultan Yusuf-34 rica ederim 😉 Allah kötü hastalik vermesin de iste zamani gelince hersey oluyor merak etme🏵
Bayby12 Yusuf-34 benim kızım 9.aya girmek üzere emeklemiyor desteksiz oturamiyo tembel teneke 😁😁tombiş kızım ondan sanirim