FerideguL Evet bu da böyle bir post olsun eski postlarıma bakan anlayabilir tekrar yazmayımm. Yarın samsung buzdolabı ile samsung 9 kilo çamaşır makinası varmış onlara bakacağım bu markanın beyaz esyasinda sıkıntı yaşayan oldu mu ?
Sedaahmet FerideguL ben samsung bulaşık ve camaşır makinesini kullaniyorum. 2 yıl olacak.gayette memnunum. 😊
Mucizeem FerideguL çamaşır makinesinden çok memnunum ama bulaşık için aynı şeyi söyleyemem 😏 buzdolabından da memnunum bir sorun yaşamadım
Gokalp FerideguL İki senedir buzdolabı çamşır makinesi (kurutmalı) bulaşık makinesi kullanıyorum memnunum bi sıkıntı yaşamadım
Meralada İkisinide şu an kullanıyorum.sadece çamaşır makinasında çamaşırları karıştırmayın yoksa parçalıyor.yanı aynı renk giysilerle aynı renk havlu çarşaf kılıf vs şeyleri atarsanız yırtıyor.tek sorunu bu ama çözdüm sonunda çok şükür☺️
FerideguL Meralada nasıl yani bütün çamaşırları ayiristirip mi yikicam ola ki aynı renk diye beraber attim parçalıyor mu ? 😥
2erkekannesi Bulaşık makinesi , çamaşır makinesi , fırın ve buzdolabı.. 2 senedir kullanıyorum çok memnunum 👌🏼
Zeygul_44 2erkekannesi Busrasener43 benim kızım da 9,5 aylık uyumuyoorr sürekli uyanıyor ya yeni doğduğunda hiç zor bir bebek değildi kendim saat kurup beslerdim 4. Aydan sonra resmen huyu değişti hele son aylarda tavan yaptı ayakta uyuyorum hasta olucam bu gidişle uykusuzluk ve yorgunluktan bugün annem işten izin alıp geldi yanıma görüntülü konuşurken halimi gördü koşarak geldi
Mucizeem Gokalp temiz yıkamıyor canım bardaklarımi çizdi hep tertemiz bisey koysam bile leke bırakıyor hemen 🤦♀️
Kevserzehra FerideguL bende gecen sene samsung buzdolabi ve tv aldim cok memnunum dusunmeden alabilirsiniz
Oske FerideguL butun beyaz esyalarim samsung ozellikle buzdolabindan camasir makinasindan inanilmaz memnunum onceki camasir makinam arcelikti eski modeldi yemin ediyorum yikamiyomus aradaki fark inanilmazdi
shinemom Bulasık makınesınden bende memnun kalmadm çiziyor temz çıkarmıyor ve efsane tuz parlatıcı yiyor yetiştiremiyoruz mübarek
Aslihannazli FerideguL ben kullanıyorum buzdolabı kurutmalı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini çok memnunum
Merve201119 FerideguL benim televizyon bulaşık çamaşır makinem fırınım mikrodalgam buzdolabım kısacası tüm beyaz eşyalarım samsung ben çok memnunum hepsinden