FerideguL Arkadaşlar ben yeni eşya alıyorum ama daha önce hiç almadım böyle şeyler sizlerden bu yüzden yardim alıyorumm şimdi bugün 3 yere baktım 3 u de arzum cookart colour gösterdi fiyatı 500 600 arası değişiyor kullanip memnun olan var mı eşim anlaşmış aslında aldık gibi birşey ama yinede bir sormak istedim
Seydameva FerideguL arzumun hiçbir eşyasını almayın derim ne arkasında duruyorlar ne de kaliteli mal satıyorlar kesinlikle tavsiye etmem ☺️
NekwaSultan FerideguL biz ailecek arzum mutfak robotu kullanıyoruz hatta arkadaşlarimda hiç-bir sorun cikmadi gule güle kullanin. Beyaz esya ssans isi derler hangi marka olursa olsun herkesin bir aksilik yasama durumu olabilir sizde birsey cikmaz inşallah 😉🤗
FerideguL Seydameva alla alla internet yorumlarına falan da baktım baya kişi güzel demiş 3 yıl da garantisi var aldık artık eşim diyor kullanacaz diyor ya bak şimdi bir tuhaf oldum. Ins sorun yasamam 😥
FerideguL Gzmgzm küçük ev aletleri sıkıntı dediler ama bana normal de arzum iyi bir marka diyorlar çoğu da kullanıyormuş mağaza da başka müşterilere de sordum. Ay bilmiyorum valla ya aslında böyle eşyalar biraz şans işi mesela ben bir markanın bir şeyini kullaniyor7m çok memnun ken öteki ben hiç memnun kalmadım diye biliyor. Bu durumu da göze almak lazım aslında ama bilsem önceden sorardım tuh ..:(
FerideguL Seydameva valla ev shop dan almıştık ama daha 24 saat bile dolmadan iptalini istedik iptal etmediler baya ugrasicam basima iş aldım yeminle
Seydameva FerideguL hemde ne uğraştırırlar daha evet belki böyle seyler şans işi ama arzumu Vestel gibi düşünün 😇 şans genelde gülmez bu tarz markalarda ben yaşadığım için biliyorum ☺️
FerideguL Seydameva yok valla tüketici hakları diye birşey var asla yapamaz lar. Elbet uğraştıkları ile kalırlar sonuçta ben sonuna kadar haklıyım kullanmayacağım ürünü neden boşu boşuna ödeyeyim ki