Nscaslan34 İlk oğlum 1 aylıkken sünnet olmustu ikinci bebeğimle gec kaldık biraz. Asil konu şu tecrübem var zaten ama kilomuz 9700 suan genel anestezi olabilirmiş. Emen bir bebek olduğu için iptal etmeyi düşünüyorum çünkü genelde ac kalma durumu var. Genel anestezi olan bebekler varmi
Nscaslan34 Kose21 pazartesi için gün aldik da kilosundan dolayı genel anestezi olabilir o gün anestezi uzmanı ile karar veririz 7.30 dan sonra emzirme 9.30 da burda ol dedi ama 2 saatten fazla emmeden mümkün değil duramaz bide ameliyat sonrası ac kalma durumu var. Keske daha erken yaptıraydım ya. Lokal de emmeye izin veriliyor yine bn oyle olur diye düşündüm. Ama genel olursa nasıl durur bilemedim
Nscaslan34 Nolurbisakinles doktor. Çünkü 4.5 aylik ama 9700 kilosu var hatta cocugu ilk görünce 8 9 aylik falan sandı boyu da var. Büyük duruyor genel olabilir dedi o gün karar verecek anesteziciyle
Aysdemir Biz 8 aylıkken yeni olduk genel anestezi yapıldı. 4 saat kadar öncesinde aç bırakmamızı istediler bir şekilde oyaladık, sonrasında da 1 saat kadar aç kalıyor. Mama verebilirseniz tokluk oranı daha uzun gidiyor.
Nscaslan34 Aysdemir 4 aylik cocuk o kadar uzun duramaz bn loka istiyorum olmazsa erteliycem mecbur. Mamaya geçemedik bi turlu sadece emiyor mama istemiyo cikariyo
Gkcylmaaz Nscaslan34 ben anlayamadım büyük çocuklara genel anestezi mi yapılıyor? O küçücük bedene neden genel anestezi verirlerki?
Nscaslan34 Gkcylmaaz kımıl kımıl etmesin diye genel veriyolar dozunu yasa göre ayarliyolar bn ondan daha çok uzun süre ac kalmasında yana endiseliyim