Aysecetin Oğlum 5 aylık.. tek kulağı kepçe duruyor. O kadar moralim bozuluyor ki gördükçe anlatamam.. sağlık herşeyden önemli tabiki şükür ki sağlığı yerinde. Yinede bunun bir çözümü yok mu? İnternette 3 aya kadar düzeltilebileceği yazıyor.. geç mi kaldım yani?..
Linaekin Aysecetin bnm kızımında tek kulağı kepçe ama dogustan değil sonradan oldu yatarken bir kulagı hep altta kalıyor o yüzden su an 5 aylık malesef düzelmedi bandaj kullanıyoruz aynı
bikerem Aysecetin ben cogunluk sol mememi emzirdim,yani bebegimin sag kulağı o tarafa denk geliyor. O kulagi katlaniyirdu,kucukken bariz farkliydi digerinden. Simdi 17 aylik artik dikkatimi cekmiyir ya da ben alistim🤷♀️
birmelegibuyuturken Benimde tek kulağım kepçe çok sinir oluyorum:/ bandaj felan takın belki düzelebilir
Aysecetin birmelegibuyuturken Araştırdım 3 aya kadar düzeliyormuş maalesef.. çok üzgünüm ya keşke dikkat etseydim..
Aysecetin Linaekin Benim oğlumun da sonradan oldu.. kafasını uyurken çeviriyor kulağı da kıvrık kalıyor düzeltmeye çalıştığımda uyanıyor şapka giydiriyorum çıkarana karar ağlıyor..
Hale58 Benim kızımın da bir kulagı daha acık duruyor oda o tarafa yattıkca kulağı katlandığı için öyle açıldı bunun için bandajlar varmış öyle bişey alabilirsin belki ben araştırdım ama almadım
Aysecetin Hale58 3 aydan sonra düzelmiyor diye okudum.. düzelen var mı diye merak ettiğim için yazdım. Düzelen varsa alııcaktım ama 3 aya kadar kıkırdak sertleşiyormuş..
Hale58 Aysecetin yaa onu bilmiyordum benin kızım 5 ay 9 günlük şuan o zaman bizimki de mi kalacak öyle aaaa
Yaseminozklc Aysecetin aman benim oğlumun da öyle sol kulağı ve hep şapka takmama rağmen sulalede kepçe olmamasına rağmen Allah vergisi diyorum sağlıklı olsun da kepçe olsun büyüdüğü zaman isterse o bı çaresine bakar 🤪🤪 7 aylık oğlum
Aysecetin Yaseminozklc sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabiki ama okulda sorun Yaşar diye kormuyorum
t_bulut Aysecetin benm oğlumunda öle hatta diğer kulağıda üstten içe kıvrık bende sizin aylardayken çok takıyodum ama nyaptıysam düzeltemedim en sonunda pes ettim şuan çok dikkatimi çekmiyo çeksede büyüyene kadar yapıcak bişi yok okul zamanı sosyal hayatını etkilerse biçaresine bakarız artık şuan 15 aylığız
Aysecetin t_bulut Bende çok şey denedim ama zaten 3. Aydan sonra düzelmiyormuş.. çocuğa baktıkça moralim bozuluyor ya bi tarafı çok kepçe duruyor
Aysecetin Minikyavrum46 Artık kendi kafasını çeviriyor ben sağa yada sola yatırmıyorum baştan beri düz yatırdım ve kafasını bi tarafa çeviriyor o kulağı da katlanıyor.
Kustuyu95 Aysecetin benim.oglumun bi kulagida öyle bandana taktim duzelsin diye yok suan 17 aylik birazcikduzeldi eksiye nazaran cok göze batmiyo ilerleyen dönemde daha da duzelir diye düşünüyorum kulağını her ytirdinizda elinizle duzeltin bukulmesin
Aysecetin Kustuyu95 düzeltiyorum ama düzeltecem derken uyanıyor ve kafasını öteki tarafa çevirip tekrar kuşağını büküyor