mertalibrother Kızlar 16 aylık oglum var fakat 1 yaşından sonra günde sabah akşam emiyor sadece bende pek vermiyorum onunda aklına gelmiyor siz kaç kez emziriyorsunuz ? sütümde çok çok azaldı zaten
Birceninannesi mertalibrother merhaba benim kızım da 17 aylık sabah kalkınca, öğlen uyurken ve gece uykusuna geçerken toplamda 3 kez emiyo. Benim sütüm de azaldı
mertalibrother Birceninannesi ögleni unutmuşum günde 3 kez ama oda öyle foşur foşur emmek degil yani hani doktorlar 2 yaşına kadar emzirin diyor ama sütüm öyle gelmiyorki vitamin alsın emmek için emiyor sadece o yüzden sordum🥲
Birceninannesi mertalibrother biz de aynı durumdayız. Uyku haricinde hiç gelip emmez kızım istemez. O sebeple süt de azalıyo tabi. Gittiği yere kadar götürmeyi düşünüyorum bakalım istemediğinde bırakır artık🤷🏻♀️
mertalibrother Birceninannesi ya aynı düşüncedeyim Birde ben iyice saldım çocuk zaten dogru düzgün emmiyor diye ödem suları diyet vs başladım ondanda vicdan yaptım sütümü kendim azalttım diye demekki sizinde azmış olabiliyor ozaman büyüdüler artık