Gasimova_25_1 4 ay ataki 4 ay 1 günündenmi sayilir yoksa 3 ay 1 gününden?biz 3 ay 19 günlüyüz ayni günde olanlar ne sorunlar var yazin lütfen bilgi edinelim.türkcem iyi deyil yalnis yazdiysam kusura kalmiyin
Cihan47 Gasimova_25_1 benim bebeğimde 4 ay 8 günlük kedi uykusu resmen ve çok mız mız sizin bebeğiniz neler yapıyor bu ayda
bs123 Gasimova_25_1 3 ay 4 günlüğüz atak bizide vurdu gunduz farklı saat aralıklarıyla toplamda 4 saat uyuyor, sadece memeyle beslenen bebeğim meme reddi yaşıyoruz cok yıpratıcı bir durum🤦🏼♀️ Ayakta emziriyorum😔😔Uykusu geldiğinde sürekli ağlıyor ve hiç susmadan 🥺🥺 inşallah cabucak gecip gider🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meri-Meri Gasimova_25_1 3 ay 21 günlük bebeğim uyutmaya çalıştığım zaman öyle bir bağırıyor ki artık komşularım kapıya geliyor bir türlü uykuya geçiremiyorum artık çıldırmak üzereyim üzüntüden sütüm azaldı siz düşünün ne atakmış bitmedi 2 haftadır böyleyiz biz
Selma6128 3 ay 15 günlüğüz sanırım atak dönemi hiçbir şekilde uykuya dalamıyor uyutup beşiğine koyuyorum 10 dk sonra uyanıyor aşırı huysuz saat başı emmek istiyor 1 hafta öncesine kadar böyle değildi çok yoruldum ama geçecek biliyorum bolca sabır🤗
Gasimova_25_1 Cihan47 men hem mama hem süt veriyorum.bi kac gündür memeyi emmek istemiyor anca uykusunda bir de gece emiyor.fazla ilgi istemeye basladi.dürekli konusdurup güldürmemizi istiyor
Cgl123 Cihan47 bugün tam 4 aylık eziyet gibi uyku yok huysuz mızmız sürekli kucak ben mama vermesem zorla acından kırılcak üstüne bide damak kaşıntısı
Cihan47 Gasimova_25_1 ismini tanıyor mu sizin bebeğiniz ismiyle çağırdığın zaman dönüyor mu yoksa sese mi dönüyor
Gasimova_25_1 Cihan47 ismine bazen her zaman diyil.ama seslere çok hassas hemen merakla bakiyor.sizde nasil
Cihan47 Gasimova_25_1 evet normalde benim bebeğim aşırı sakin ve sürekli uyuyan bir bebekti ama son 10 gündür ağlıyor sürekli ve kucak istiyor ve 10 dk uyuyup uyanıyor
Elo89 Gasimova_25_1 13-17 hafta arası başlıyormuş 4. Ay atağı 15 haftalığız bizde başladı kafayı sıyırmak üzereyim
Elo89 bs123 3 4 hafta sürüyormuş nasıl sabredicez bilmem aç biliyorum emerken daha 2. Dk da memeden kaldırıyor kendini başlıyor ağlamaya çıldırıcam
Gasimova_25_1 bs123 ben 3ayindan mama da vermeye baslamisdim ayni anda.simdi memeyi emmek istemiyor cok yorucu