Prlkcansu Selam kızlaaar.. 1 yaş 2 günlük kızım.. Ayakta duruyor tutunarak yürüyor ama öyle serbest yürümüyor herkes sürekli aaa neden hala yürümüyor diyor sinirlerim bozuluyor varmı böyle geç yürüyen bebekleriniz?? 🥺
Wolverine Prlkcansu eminim vardır, millete kulak asma ne zaman hazır hissederse o zaman yürür. 18.aya kadar yurumemesi de normal
Dilekgngr Prlkcansu çok normal benim kızım 17 aylıkken yürüdü hiçbir problemi yoktu seninkide kalkıp tutunuyormuş zaten 1 aya yürür rahat ol 🤙☺️
MinnakAsel Prlkcansu 1 yaş 2 gün geç bir yssmi yürümesi için Allah aşkınıza kulak vermeyin ağzı olan konuşuyordu kızım 14 aylık yürüdü hiçte takmadım kimseyi
Muhasebeciana Prlkcansu illa her bebek 1 yasinda yurucek diye birsey yok. 18 aya kadar yurumesi beklenir. Benim kizim 10 aylik emekledi 15 aylik yurudu mesela. Suan 17 ay 15 gunluk
tumaypir Prlkcansu 18 aya kadar yürümemesi normal siz takmayın etrafınızdakileri görümcemin kızıda 15 aylıkken yürümeye başladı doktora da sorardı sürekli yürümüyo daha tek başına diye doktorda düşürmeyin korkmasın yeter 18 aya kadar zamanı var diyodu hep
Guligul Prlkcansu burada bebeginin ‘gec’ yurudugunu yazan annelerin bebekleri ortalama 14-15. aylarda yurudu. Yani keyfinize bakin bebeginizde sikinti yok 👍
kitapkurdubebeninanasi Prlkcansu oğlum 5 gün sonra 15 aylik olacak yürümüyor vardir bir zamanı diyorum ve sabirsizlikla bekliyorum😬
Prlkcansu Ayyy çok rahatladım okuduklarım iyi geldi valla her kafadan bir ses çıkıyor yok benim kızım 9 aylıkken yürüdü yok benim oğlum 10 aylıkken yürüdü her bebek bir değil yani ama zoruma gidiyor