Mhmtzym 17 aylık oğlum var. Ara ara genelde akşamları geceleri denk geldiğim kadarıyla oğlumun pipisi sert ve dim dik oluyor. Sizce bir sorun mu var normal mi ? Doktordan randevu alıp doktorada danışacağım.
herseyguzelolacakk Mhmtzym normal canım. İlk kez mi denk geldiniz 😅 ben nerdeyse aylardır farkındayım
pinkooo_02 Mhmtzym üstte kalsın pek bir bilgim yok ama genelde çişini yapacakları zaman öyle olur çiş hazırlığı bı nevi
Mhmtzym herseyguzelolacakk yok 6 aydan beri böyle. Bizde normal karşılıyoruz babasıyla ama bu akşam ilk defa annem denk geldi çok şaşırdı doktora götür bişey olur falan beni de korkuttu
Mommysharkdoodoodoodoo Çok normal. Ordan geçen damarlarda kan akışı fazlayken olur. Hasta olunca ateşliyken testisler sarkar mesela. Ateşi düşünce toparlanır. Üşürse içine kaçar pipisi
delirmeceler Mhmtzym biyerde bi yazıya denk gelmiştim erkek bebekler anne karnında gelişimini gösterdikten sonra ereksiyon olabiliyor bu yüzden cinsiyeti rahat görebiliyorsunuz diye benim oğlumda ne zaman bezini açıp silsem dikeltiyor hep böyleydi bi sorun yok merak etmeyin