Oglummmmb Kızlar oğlum 9 aylık doktorum hastalanınca yazmıştı. Şimdi oğlum hapşırıyor , burnu akıyor ,hastalığı hemen ilerliyor ve baya kötü oluyor. Araştırdım pek fazla onerilmiyor, ama bana doktorum yazmıştı kafam karıştı 🤔 kullanan varmı
leopar Oglummmmb bende her iki çocuğumda kullanıyorum sanırım gribi hafifleten en güzel ilaç ilerlemesini önlüyor
minikoglum28 Oglummmmb daha dün bununla ilgili post açtım. Kesinlikle kullanmamanı öneriyorum. Prospektüsünü okursan hak vereceksin canım
Ayssss1 Oglummmmb 6 aylıkken covid olduk tabi önce covid olduğumuzu bilmiyorduk doktorumuz vermişti biz etkisini gördük biraz uyku yapıyor
Ayseege6156 Oglummmmb şöyle söyliyim bunu öneren doktorda var karşı olan doktor da belli bir yaşa kadar kullanılması aslında biraz sakıncalı buna şahitte oldum daha önceleri maalesef bebeklerde kalp şarpıntısına ve ileriye yönelik kalp rahatsızlıklarına meden olabiliyor peditüs de aynı şekilde tabi bunlar benim doktorlardan duyduklarım ve gözlemlediklerim 🌸
EsleminAnnesiiiii35 Oglummmmb bebeğim 6 aylık tu doktorumuz vermişti çok iyi gelmişti bize. 3 gündür tekrar veriyorum şuan 12 aylık etki etmedi meğersem açıldıktan 1 yada 3 ay içinde etkisi gidiyormus yarın gidip alırım tekrar Hangi ilacı çok araştırsan iyi değil çıkıyor iyi olmazsa doktorlar vermezdi diye düşünüyorum
Oglummmmb minikoglum28 gördüm şimdi postunu canım. Korktum bend vermicem. Madem böyle zararlı neden Yazar bir doktor bunu ya şaka gibi