Bugsbunny1 Kizlar daha önce hiç kereviz yemeği falan yapmadım. Hatta ilk kez aldım , bebeğim için . 8 aylık bebeğime kerevizle ne yapabilirim . Bu arada sadece 1 adet . Yanıtlarsanız mutlu olurum 🥳🌸
Bugsbunny1 Bugsbunny1 Yani 1 adetle de bişey olur mu bilmiyorum ama en azından bebeğime yeter de artar diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
turkan-5 Bugsbunny1 kereviz corbasi yapabilirsin kereviz havuç kirmizi biber birazda pirinç şu da yumusayana kafar pisir sonra robotlar gecirebilirsiniz
PortakalliKahve Bugsbunny1 kereviz çorbası yapın çok güzel oluyor hemde, tarifi hatırlamıyorum ben nefis yemek tariflerinden yapıyorum
Ozgdfn Bugsbunny1 kiymayi kavurdum biraz ,sonra soğan kereviz havuç patates ekledim hepsi pisince blenderden geçirdim azıcık nane ekledim afiyet olsun 😁
Saziyersin Bugsbunny1 1 adet ile bir tencere yemek.oluyor ben yaptığımda oğlumda yiyor hatta cok ta severk 7 aylik. Kereviz soy zar büyüklüğünde doğra limonlu suda beklet patates ve havucu da ayni büyüklükte doğra ben tavuklu yaparim daha lezzetli.oluyor tavuk göğsü var ise hasla tiftile hazır.olsun. wonra bir tencereye soğan ve diğer malzemeleri koy kavur bir kaç dakika sonra tavuk suyunu uzerini geçecek kadar dok onlar pişsin pişince diftiledigin tavukları koy ayri bir yerde un yogur limon suyu terbiyesi yap mış gibi oluyor çorba formunda olmayacak daha koyu olacak ama
Nursena0606 Bugsbunny1 Tost yapıldığını okumuştum. Patates, Havuç, kereviz, yumurta birkaç bir şey daha vardı. Bakın internetten. Ben de yumurta tadımı yapınca kerevizli Tost deneyeceğim.
aybikreis Bugsbunny1 Ben de hiç kereviz yemedim yemek yapmadım bi defa çorba yapmak istedim pişirirken çok kötü koktu böyle normal mi bilen aydınlatabilir mi? Kerevizden neler yapılır nasıl pişirilir hep kokuyor mu
Leylus aybikreis evet benim damak zevkime uygun değil ben yiyemiyorum ama oğluma sık sık az önce yazdığım şekilde yapıyorum 🙈
Mavisanasi aybikreis havuç ve kerevizi suda hasliyorum ben sonra uzerine yogurt yumurta sarisi unla terbiye yapip karistiriyorum blendirdan geçiriyorum gayet severek içiyor kızım uzerinede biraz zeytinyağı ohh mis