Mervebariss Kızlar acil bakarmisiniz. 4 ay 10 günlük bebeğim var bugün ilk ke kakasini az önce yaptı koyu yeşil ve sanki ayıptır söylemesi ıspanak gibi parçalar var koyu koyu neden olabilir yardım edin
Fulyadoga1 Mervebariss yerde falan oynayıp biraz üşüttüyse ondanda olur telaşlanmayın ☺️ Kızım 7 aylık ara ara yeşil kaka yapıyor hâla
AzraCemre Mervebariss vücut fazla geleni dışkı yolu ile atar ama sadece demir diyemeyiz sizin yediklerinizde o rengi vermiş olabilir. Bence içiniz rahat olsun.
Mervebariss Fulyadoga1 yesilligine takilmadimda kalanın arasında siyah siyah şeyler vardı ıspanak nane yaprakları gibi
Fulyadoga1 Mervebariss siz muz yediyseniz ya da yeşillik, ıspanak falan o yüzdende olmuş olabilir . Takip edin üst üste tekrar olursa doktora danışırsınız bence 🥰
Haydinn Mervebariss endişelenmeyin normal ben bütün kakalarını çekip doktora göstermiştim köpüklü olmadığı sürece sıkıntı yok demişti anlattığınız gibi idi normal yani☺️
Yelizdemir Haydinn mrb uzun zaman olmuş ama bizim bebeğin hem yeşil hem köpüklü oluyor arada bi de mukuslu köpğklğ olmazsa. Endişelenmeyin yazmışsınız sebebini biliyormusunuz acaba