Merhaba, kızım 23 aylıkken başladı kreşe.Kendini ifade edebiliyordu altı bezliydi üstelik emiyordu , ama bize kreşimiz o şekilde yaklaşmadı iş birliği içinde hepsini çözeceğimizi söyledi nitekim öyle de oldu. Elbette en başta zorlanıyor yavrular ancak el mahkum çalışıyoruz .Korktuğunuz gibi olmayacak merak etmeyi ancak içinize sinen kreşi bulmaya çalışın. Benim kızım meme emmeden uyumazdı hiç kimseyle. Kreşte herşeye uyum sağlıyorlar ve mutlu olduğunu da anlıyorum şimdi kendisi uyuyor bezi ve memeyi bıraktı oyunları akşamları bize anlatıyor oynatıyor ben çok faydasını gördüm .Zaman zaman şu arkadaşım vurdu filan diyor soruyorum öğretmenine çocuklar arasında olabilir de yeter ki akran zorbalığı olmasın. Bu noktada da kreşe güvenmeniz gerekir. Ben alıştırma sürecinde iki hafta kızımın etrafında kreşteydim nasıl yaklaştıklarını vs hepsini gördüğüm için içim rahatladı. Her yeri araştırın okul.com var ordan bütün okulları bulabilirsiniz ,bizzat ziyaret edin kriterlerinizi karşılayan yerleri . Merak ettiğiniz herşeyi sorun çekinmeyin. İçinize sinen bir yer illaki olur🙏