seymabykn Zynpkrdgl Sürekli uyuyorsa anlaşılır bide renginden de belli eder kendini, sürekli emzirin eğer emip sütünüz yetmiyorsa mama takviyesi yapın
Nilunas Zynpkrdgl bizde teninin rengi kararmıştı ateş huzursuzluk kilo kaybı vardı yavrum beslenememişti
Zynpkrdgl seymabykn Surekli uyuyan bir bebek değil aksine gaz sancisiyla beraber sürekli uyanık. Gözünde sarılık yok teninde biraz var korkuyorum. Doktor uyku hali çok olursa uyanmazsa getir dedi ne yapım bilmiyorum
incitanesii Zynpkrdgl korkmayın sakin olun benim kızım 2 kere yattı sarılıktan ama bizde ab0 uyuşmazlığı vardı. Genelde kan uyuşmazlığı yoksa ilerlemez bol bol emzirin eğer mama veriyorsanızda saatlerine dikkat edin kaç günlük bebeğiniz
Zynpkrdgl Nilunas bebeğimin ateşi huzursuzluğu yok biraz rengi sari gibi dedi aile.hekimi bende korktum
buselidunya Zynpkrdgl sürekli uyuyor mu, teninin renginden sonra en belirgin özelliği budur. Kızımda da vardı 1, en fazla 2 saat arayla emzir geçer:)
buselidunya Zynpkrdgl Korkma, ileri derecede olsaydı hastaneden çıkarmazlardı bence. Sürekli emzir dua et hiçbişey olmaz🙏🏻
Nilunas Zynpkrdgl doyup doymadığını bilmen lazım mama ver istersen birde 2 saati bekleme saat başı emzir bol bol su iç 😊🤗
Deletedmom5455451 Bebeğiniz kaç aylık ben hastanedeyken bana mısır püsküllü çayı içirmişlerle sarılık için kendinizm için emdikce bebeğe de geçer