yusufmertmom cileklicheesecake ahahaha gerçekten mi 😂 bi ara herkes öneriyordu bende takip ettim hiç beğenmedim yA geri bırakmıştım
cileklicheesecake AntiiSosyalKelebek bir fikrim yok birçok insana attığı mesajlar trendyolu hepsiburadayı kötülediği mesajlar çıktı ortaya sanırım ondan
Noname21 cileklicheesecake taa hamileyken söyledim bunu aradan 2 bucuk sene geçti hatta linç falan yedim. Dolandiricinun tekiydi. Hala burda görüyorum muhendisoglu ya bakın alın diyenleri. İçerik okumak çok zor değil herseyi google yazıyorsun cikiyor aslidna
cileklicheesecake Deletedmom99886 herif beni engellemiş bacım yalan haber yaptım hakkınızı helal edin 😂
Durukusunannesii cileklicheesecake aaa bende takip etmiyodum ama bana çok onermislerdi bakmıştım. Şimdi baktmda duruyo instagrsmi store falan paylaşmış
cileklicheesecake AntiiSosyalKelebek aaa adama bak geçen soru cevap kısmına reklam yapıyorsunuz insanları kandırıyorsunuz yazdım beni engellemiş demek 🤦🏼♀️ Şaka gibi bende görünmüyor hesap
cileklicheesecake Utkucan şöyle ki bazı kötü içerikli ürünleri iyi diye tanıtıp reklam parası alıyordu hatta bir süre sonra hepsini öyle yaptı
Utkucan cileklicheesecake ben hiç böyle bir paylaşımına denk gelmedim ordan bakıp aldığım ürünlere kendimde baktım başka sayfalardanda baktım doğruydu bilgiler birde sayfası dediğim gibi açık şuan insan kendide bakabilir ürün içeriğine zaten herşey internette var ne ıslak mendil ne şampuan ne deterjanda ne vitaminlerde sorun çıkmadı
Gloria1 cileklicheesecake aaa neden kapatmış ben en son takipçileri sayesinde Maldivler’e gittiğini öğrenince sinir olup bir daha bakmadım sayfasına
Deletedmom_21 Deletedmom99886 hayir yani zor değil gidip arastirmak zaten belli ediyordu kendini bir hafta sleepy overken diger hafta prima övüyordu ordan anlayabilir millet buda salaklik oluyor
Utkucan Deletedmom8453 bilmiyorum hangi üründe yaşandı bu sıkıntı ama benim aldığım ürünlerde olmadı bu durum ha birkaç deterjanda sonradan firma içerik değiştirmişti mesela onu belirtiyordu zaten ama adamın sayfasıda açık yani şuan bence kaçacak birşeyi yok
Deletedmom8453 Utkucan Kapattı mı görmedim genel olarak tavrını diyorum ben. Link verdiği bazı ürünleri daha önce kesinlikle almayın deyip duruyordu
cileklicheesecake halamidagakaldirmislar malesef öylr mühendis diye güveniyorlar ama adam inşaat mühendisi 😂
Gryffindor Deletedmom_21 Geçen bir tane kadından çorap linki istemişler. Çorap almak ne kadar zor olabilir anlamıyorum. Yaz internet e al nedir yani
Deletedmom_21 Gryffindor iste bosuna salak demedim.ya 😂😂 böyle yapa yapa adamı milyarder yaptirdilar da haberleri yeni oldu
Utkucan Deletedmom8453 inanın hiç denk gelmedim ben birde hep başka inceleyenlerden de tespit ederim kendimde bakarım hep ters bişeye denk gelmedim
Deletedmom99886 Deletedmom_21 Ne yani bende baktım zamanın da ilaçlarda atıştırmalıklarda salak olduğum kanısına mı vardın
Busraslan5 cileklicheesecake ben hiç bir sosyal medya fenomenine bakarak bu zamana kadar birşey almadım. Almam da. Çok şükür aklım, telefonum, internetim ve kullandıkları uygulamaların hepsi bende de var. Alanlar para kazandıranlar üzülsün 🤫😂