Hyz Hipp içşn en iyi mama diyorlar Bu düşünce her bebek için mi geçerli yoksa. Bebekten bebeğe değişir mi
Iscan Hyz yani en iyi yerine bebeğinize en doğru mamayı arasanız daha iyi olcaktır deneyin seviyor mu sevmiyor mu? Kilo aldıryır mu? Gaz yaptı mı? Bunlara bakın derim 3 tane mama denedim aptamil kullanıyorum
Serendinc Hyz hipp kullanmadım hiç biz aptamil kullanıyoruz yılların markası diye doyuruculuğu güzel kilo alımı da güzel oluyor ama her bebek sevmeyebilir kaldıramayabilir .
Hyz Iscan bnde aynı düşüncesindeyim doğduğundan beri hipp kullanıyorum gaz ve kabız yapmadı memnumdum ilk aylarda kilo alımı da güzeldi fakat son iki aydır pek kilo almıyor bnde acaba değişsem mi diye düşünmeye basladım
Neslihan-55 Hyz ben doğduğundan beri sma kullandım 4.ayda başladım bu arada mamaya bı de sarılık olmasın diye ilk 2-3 gün mama verdim erken doğum olmuştu sütüm gelmedi o yüzden sma kullandık doktora da dedim en iyisi o ona devam et dedi bize
Hyz Neslihan-55 bizede hipp dediler doğduğundan beri kullanıyoruz ama ilk başlarda kilo alımı iydi daha sonra kilo prk almamaya basladı acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum
Iscan Hyz aptamil deneyebilşrsiniz ben 2 haftalıkkrn başladım aptamile ilk başlarda gaz yapıyor diye conformil olanını içirdim 3. Aydan beridir normal aptamil içiyor kilosufa gayet iyi 2600 doğdu şuan 6. Ayında 8500+ kg civarlarında 😇