Alisumm Kızlar 2 buçuk aylık kızım var bir akrabam bebişe çay veriyomusun diye sordu. vermelimiyim? daha çay için küçük deyilmi?
neslicanben Alisumm ilk kızım 7 yaşında hala içmez 😂 ben 3 yaşa kadar kısıtladım sonra da kendi içmek istemedi
susunbebekuyuyo Alisumm ben 1 aylıkken vermeye başladım 🤪🤪 tövbe est ya yazacam yazacam silip duruyorum buraya yazana kadar bi google yaz güzel kardeşim çay kaç aylıkken veriliyormuş yada veriliyormuymuş
Yusufagahinannesi Alisumm nası vermezsiniz bu zamana kadar büyük eksik her öğün 3 bardak içmesi lazım. Bazen gerçekten şaka mı gerçek mi bu postlar anlayamıyorum
Akayaycan Alisumm çay değil benim kız kahve ye başladı deseydin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ay o soran kişinin zekasından istiyorum
Alisumm seymabykn kızıma sadece 1 ay kendimden süt vere bildim, sonra sütüm kesildiyi için mamaya geçmek zorunda kaldım. doktorumuz mama yiyosa su vere bilirsin dediği için su veriyorum. ama çay🙄 çok garip yaa🤦♀️
kubratlass Alisumm tabiki vermelisiniz hatta ayına göre geç kalmışsınız doğar doğmaz 1 bardak verilmeliydi uzun yoldan gelmiş sonuçta hararetini alırdı 😀
Patateskoftesi Alisumm kahvehaneye abone oldu yaninda iki el batak bile atiyor deseydin .. yav bu soruyu size sorani mi sorgulayiiim. Yoksa bu soruyu bize sorani mi bilemedim 🤦🏻♀️