Elifff789 Sabah 7 de kalkıp akşam 9 yatıyor ve gündüz toplasan yarım saat bile uyumuyor 3 aylık bebek bu kadar uykusuz nasıl durabiliyor cildiracam artık 😔
Alazgizem Elifff789 benimde bole canim ama alıştım Rabbim o sabrı veriyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kendini kasma bebegine odaklan❤️❤️❤️
Ozlem2904 Elifff789 ben hamak kullanıyorum içine yastık koyuyodum kısa sürede uyanıyodu direk kumaşın içine koyuyorim 2 gündür 2 2.5 saat aralıksız uyuyo 2ay 2 gunluguz
Esen3535 Elifff789 benim b3begimde öyleydi şuan 7aylik düzeliyor zamanla ama gece cok uyanıyor herkeste aynı dert bende hamaga alıştırdım şimdi yatağında uyumuyor hamakta daha uzun uyuyor ona göre hamakta uyuyunca yatağına alın bence
Bsraaa1 Elifff789 Aymı şekildeyiz bizde bizede hamağı önerdiler ama hiçbir işe yaramadı 😂 İnşallah sizde işe yarar 😇
SedanurA Ozlem2904 direk kumaşin icinde beli icine girmiyor mu ya bende sünger gibi bisey koydum rahat edemez diye
Elifff789 BelaCivciv 5 dk uyuyor onu uykudan sayıyor iste onda sonra saatlerce uyanık doktora da sormadim gitmedik cunku böyle devam ederse kesin giderim ama
Papatya58 Benim oğlum da o aylarda öyleydi. Sabah 6da kalkar akşam 6ya kadar uyumazdı. Allah sabır versin çok zor. Uyumuyor diye oturup ağladığımı biliyorum. Şuan düzeldi 5 buçuk aylığız. Umarım sizin de geçer en kısa zamanda
MSM58- Papatya58 bende ararda ağlıyorum ya gerçekten zor 5 aylık oldu bakım ne zaman düzen oturtacak yavrum🤔🙃
MSM58- Benim kız da uyumuyor bağzı bebekler sevmezmiş uykuyu ya gece uyuyormu peki. Benim kız gece boyu uyur ama gündüz bir yetişkin gibi benimle yatar benimle kalkar🥴 Alıştım artık zorlamıyorum ne zaman önlü isterse yatar kalkar nidek 🙃
Elifff789 KumsalOzlem uyurken çok ağlıyor.mu benim kız 7 de başlar 9 10 a kadar ağlar uykusu olduğu için ondan sonra uyur
biruykusuzanne Elifff789 zamanla düzelir canım o aylarda benimki de öyleydi zor oluyor ama sabret biraz
KumsalOzlem Elifff789 gazı olduğu için ağlıyo. Dün akşam doktora gittik. Bazı çocuklar uyumaz dedi. Gece uykusu da uyumazsa o zaman sıkıntı dedi. Gece uyuyor ama yetiyor mu bilmiyorum🤷🏻♀️ Gündüzleri yarım saati geçmiyo memede uyuyo bazen yatırınca kalkıyo
MSM58- Elifff789 şükür ya valla gündüz vakit geçiyorda gece çok zor inan zamanla oturur uyku düzeni diyorlar ya dert etme bide huysuz değilse tamam çekilir öyle böyle ☺️