birprensannesi__ Temyiz kararı bozdu yeniden mahkeme olacak ifadeye tekrar çağrıldı bu davada ceza cikar mi önceki karar ceza almamışlar di
herseyguzelolacakk birprensannesi__ basit yaralama mala zarar verme yazıyosa hapis cezası verilmez. Sonuç çok değişmez diye düşünüyorum yine aynı karar çıkar
Leventinannesiii birprensannesi__ temiz raporu bozulmuş dediğinizi ne göre yani yeniden yargılanacak ve 5 yıl içinde suça karismissa gözden geçirilip sonuç çıkar neyiniz oluyor
Bulutbey birprensannesi__ yerel mahkeme eski kararında direnebilir. Ama aksi yönde de karar verebilir. Yargılamanın yeniden yapılmasını beklemek lazım.
birprensannesi__ Leventinannesiii karismamislardir kessin biz redettik çıkan sonuca tekrar üst mahkemeye taşındı dava
birprensannesi__ herseyguzelolacakk ya şaka gibi ozaman neden kabul ettiler ust mahkeme kararda kalsaydı şimdi ifadeye gitcez boşuna yine umutlanacaz
herseyguzelolacakk birprensannesi__ kendi başıma geldi ordan biliyorum 😒 olay ne bilmiyorum ama söylediğim sebeplerse çok büyük bi ceza beklemeyin. Şahidiniz var mı? Olay sırasında
birprensannesi__ herseyguzelolacakk evet var delillerle var fotoğraflar falan cokta basit yaralama değil
herseyguzelolacakk birprensannesi__ valla canım umuyorum istediğin gibi sonuçlanır. Ama çok umutlanma derim. Hayırlısı olur inşallah