Hatice_nur07 Selam kızlar kızıma bişeyler alıcam amazondan ilk kez alışveriş yapıyorum son tutarlara vergi ve nakliye ücretleri uygulanır diyor ne demek oluyor bu. İlk siparişe kargo ücretsiz yapıyor ürğnlerin üstünde
Laden Hatice_nur07 benimde 3-4 gün önce geldi siparişim. Kapıda herhangi bir ödeme istemediler. 150 lira üzerine 40 lirada indirim var ilk alışverişlerde. Haberiniz yoksa kullanın muhakkak🌺
YeniAnneIstanbul Hatice_nur07 yurtdisinda gelen bir urun olunca ve amazon almanya veya amerokan amazondan aldiysan direk siparis veririken aliyorlar, yani bende oyle olmustu 😊
Laden Hatice_nur07 bende ilk defa alışveriş yaptımda o zaman uygulamada görmüştüm. Bir yerden almadım yani uygulama girişinde yazıyor gözünüzden kaçmıştır🥰
Hatice_nur07 YeniAnneIstanbul yok amazon türkiye uygulamasından aldım ilk defa alıyorum inşallah sorunsuz olur 🌸
YeniAnneIstanbul Hatice_nur07 anladim canim o zaman vergi alinmamali ama amazon turkiye olsa bile direk odemeyi yaparken almaliydi, aksine olursa siparisi en kotu iptal edersin 😊