Mammamiaa_ pamuk_sekerim2022 oğluma suda haşlanmış pirzola ve buharda haşlanmış pirasa ve havuç. Bizede pirzola fırında salata falan yeterli😊
Momanne06 pamuk_sekerim2022 valla Bende iş neyim gorduydum vakit kalmadı halim pert buzlugumda yeşil fasulye cikaridm yanina da pilav yaptım hem yaz gelmeyecek başlıyor buzluğa azaltayim kurbanını koyacak yer kalsin diye 😅
ceyhunun_annesi pamuk_sekerim2022 birileri bizim eve yemek atsın yemeğin y si yok bebem 2 gündür ateşler icin de yaniyo 5 dk yalnız durmuyo değil odadan çıkmak ona arkamı döndüğüm an başlıyo ağlamaya sürekli kucak istiyo yemek falan hak getire ve ben hala sabah kalktığımdan beri ağzıma lokma süremedim evde büsküvi de olmasa açlıktan bayılırdım heralde 😪🤦🏼♀️
minabebek ceyhunun_annesi zor zamanlar için bardak noddle saklayın yanınıza kuru kayısı kuru üzüm filan ben öyle yapıyorum akşamları da kahve içiyorum ki uykum gelmesin çocuk hastayken buna mecburuz 😄 enerjiniz düşmesin inş siz bebeğinize lazımsınız çok geçmiş olsun 💐
minabebek pamuk_sekerim2022 et kavurdum ekişili acılı kuru dolma yaptım salata ve ayran eşliği 😄😄 bebek çorbamız fix kuzulu sebzeli
ceyhunun_annesi minabebek teşekkür ederim ama ekmek yemeden doymam hele kuru üzüm falan disimin kovuğunda kalmaz 🙈🤣
MSM58- pamuk_sekerim2022 domatesli soğanlı Bulgur pilavı gazoz salata bide yoğurt mis☺️ ay bide ellerimle yaptığım lahana turşum❤ Ev temizledim bugün menü az kıt ama doyurucu yeter 💃