Alihancansu Kızlar bebeğim 5 aylık ayakları hep buz gibi oluyor çorabını çıkarıyorum sanki çorap ıslak gibi ayakları nemli ve soğuk oluyor pamuklu çorap giydir dediler aldım giydirdim yine aynı neden olur bu nasıl geçer
Glitter Alihancansu corap bu sicak icin fazla degil mi? Muhtemelen surekli ayaklari terliyor corap fazla geldigi icin. Vucut da kendini sogutmaya calisiyor ayaklari ondan soguktur.
Deryaa4319 Alihancansu uyurken çoraplarını çıkar uyanınca giydir e bebeğin çorapları iyi oluyor hem yaza uygun ince terliyo ayakları ondan buz gibi oluyo
Oaoa Alihancansu bence normal bir durum oğlum da 5 aylık giyse de giymese de genel olarak ayakları soğuk Demir ilacı da kullanıyorum
Jamila Alihancansu canım benimkinde de öyle oluyor d vitamini eksikliyi dedi doktorum ben veriyorum bol bol güneşde olsun çocuk
Alihancansu Glitter canım onu da denedim corapsiz yatırdım yine soğuk oluyor zaten giydirdigim çorap ta ince babet çoraplardan
Gg5subat Benim bebegimde öyle 5 aylık çorap giydirmezsem buz gibi oluyor giydirince de terleyip ıslak soğuk oluyor biraz net.te araştırdım demir eksikliği olabilirmis demir vitamini vermiyorum ondan mı acaba ama bilmiyorum
Duru91 Aynı dertten muzdaribiz o yüzden hep çoraplı bebeğim nedeni de vitamin ekaikliğinden demişti doktorum
Farahzeynep Kan en son el ve ayaklara gittiği için soğuk olurmuş, üşüdüğünden değil yani. 3 aylık benim bebeğim onun de elleri ve ayakları soğuktur hep. 😅