Nik_mik_yok Yıllar önce Leslie ile çok güzel sıkılaşmıştım. 3 gündür yine yapıyordum .bugün dedim bunu yapan Türk yok mu ? Varmış 😁 Temposu çok güzel ,fena terledim
TheBossMom Nik_mik_yok ben böyle spor sevmiyorum daha çok clohe yapıyorum ama zayıflayan çok kişi var baya faydası varmış Leslienin
Nik_mik_yok Cgdmltr93 bende komutları anliyordum ama aradaki sohbeti anlamayinca odaklanamiyor insan😁
Nik_mik_yok Deletedmom_49 yapicam inşallah, yeni başladım 🥰 sabah aç karna 15 dk lik, akşam üstü 40 dklik yapmaya çalışıyorum
tineanigra Nik_mik_yok anlama kısmında sıkıntım yok da sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyip dır dır dır kafam şişiyordu
Deletedmom_49 Nik_mik_yok emziriyorum 11.5 aylık bebeğim asla durmuyo ek gıda almiyo 15 kg fazlam var veremiyorum ay bana da motive olun nolurr
Nik_mik_yok Gryffindor Ahahaaa dün yaparken oğlumda vardı. Bu kadın diye ördek gibi vak lıyo sürekli dedi🤣🤣🤣
Nik_mik_yok TheBossMom tartı da çok farketmiyo ama sıkılaştığını hissediyorsun , sporun her türlüsü güzel yaa. Keşke sürekli yapabilsek
Nik_mik_yok Deletedmom_49 aralıklı oruç diyeti deneyebilirsin . Ben 2 gün pirinç lapası diyeti yaptım ödem atmak için 1200 Gr gitti. Bugün aralıklı oruç a başladım bakalım nasıl olacak. Emzirirken biraz zor olur ama diyet .ben emzirmiyorum bebeğim 2 yaşında
Nik_mik_yok Gryffindor ay kız çok güldüm ilahi 🤣🤣🤣 ama gerçekten hele o solundaki kız ne kadar rahat ,hoplaya zıplaya yapiyo. Beni görsen çölde susuz kalıp sürünüyor gibi🤪