Annekizz Ya bu kız beni delirtcek 🤦♀️ Kendine vurup duruyo kafasına vuruyo bide bağrıyo yapma dedikçe daha çok yapıyor bazende bana vuruyo oyun sanıyor varmı aranızda böyle olan nasıl bi yol izlediniz??
Arasasyaarya Annekizz tepki vermeyin başka şeylere yönelin o anda yapınca AA bak ne vericem AA ne var burda akıllı kızım güzel kızım gibi gibi
menekseyagmr Annekizz 14 aylık erkek bebeğim var. Babasıyla ikimizi sürekli ısırıyor oyun oynarken falan gelip sarılıyor aniden hart diye ısırıp gülüyor. Isırılmaz of olur falan diye her seferinde anlatmaya çalışıyoruz ama bırakmadı bi türlü. Ayrıca istediği birşeyi yapmadığımızda bağırıp bizi korkutmaya çalışıyor ve istediğini bu şekilde elde etme çabasında. Ay ne zaman geçecek bu haller 🥲
Nesrincente Annekizz vurma annecim cicik cicik bak boyle sev deyince oyle yapıyor ama delı vurması falan yok bazen seviyorum sanıyor heralde vuruyor bende sevdiriyorum boyle yuzumu yanağımı falan sey yapmıyor
Keremceylan Annekizz Valla oğlum 14,5 aylık sürekli ah ah diyerek vuruyo yapma dedikce daha çok vuruyo bize vurmasa sinirlendiğinde fln duvara vuruyo ki yaklaşık 1 aydır böyle malesef umarım geçici bi durumdur
SevdAyaz Vurma, ısırma ve bağırma bu aralar favorisi😂 dikkatini dağıtıyorum yapmasın diye inatlaşıyo bazen daha,çok ısırıyor🙆♀️ tepki vermemeye çalışıyorum en iyi yöntem sanırım sakinleşiyor çünkü.