İki yavrum var ikiside hasta oldu balgamlı öksürükleri var . Kızımı doktora götürdüm acile 2 yaşında gittiğimiz hastane 1 yaş altına bakmıyor oğlum da 9 aylık. Ciğer filmi çekildi muayene etti doktor çok şükür temiz çıktı ama ısrarla bana buhar verelim ağrı kesici içirelim dedi , eşimde birbuandan beni arıyor arabada oğlumla bekliyordu “ sinirlenmiş işe geç kalıyorum gel artık ” diyor ikide bir . Neyse müşahede odasına geçtim şurubu içirdim buharı vermedim doktor hanım evde versem olmaz mı buhar makinemiz var bi bebeğim daha var çok ağlıyor gitmem gerek dedim . O çocuğun da ya bunada birşey olursa dedi bırakacağımız kimse de yoktu neyse imza at ölüm dahil herşeyi kabul edip hastaneden ayrılıyorm yaz dedi. Yanındaki doktor da eğer nefes darlığı olursa yatırmanız gerekebilir dedi bende gerçekten zor durumdayım evim yakın gerekli müdahaleyi evde yapabilirim dedim bana kötü sorumsuz anneymişim gibi baktılar ilaçları alıp geldik eve üstüne birde eşimden bir dünya laf işittim hastaneye boşu boşuna götürmüşm kızım ordaki bütün mikropları virüsleri almış mış ne gerek varmış vs saçmaladı. Antibiyotik kullanmadan ikisininde öksürüğü geçmiyor dediğim halde buhar ver evde var ya diyor o kadar kötü birgün geçirdim ki en çok da doktorun bana " o çocuğun da bu değil mi demesi beni çok üzdü ben istemezmiym kızımla daha fazla ilgilenmek ama bir yandan eşim arıyor tlfnda bağırıp çağırıyor bir yandan kızım ağlıyor. Yoruldum artık cidden çok yoruldum.hangisine koşacağımı şaşırdım.